Çift katmanlı mı hocam ondan mı direnç kayıt olmuyor?Merhaba. Hala cozulmedi maalesef. Gecmise baktigimizda cozulmeme ihtimali de var.
Hocam 13 çözüldü 14 te çözülür.Arkadaşlar xiaomi 14 alacağım IMEI sorunu çözüldü mü maliyeti nedir veya ne zaman çözülür
Siz olayı yanlış anlamışsınız ya da size yanlış anlatmışlar... 13'de de çözülmedi. Dirençsiz 13 için de kesin çözüm yok. O iki ay olayı uzatma, forumda da konusu var. IMEI atılmadan mevcut IMEI'nin kullanım süresini uzatıyorlar. Ayrıntılar için konuyu inceleyin.Hocam 13 çözüldü 14 te çözülür.
Pro modelleri sıkıntılı benim mi 13 süresi bitti 2 aylık IMEI atıyor yılbaşına kadar.
İşlemi yapana sordum düz 14 'e yakın zamanda çıkacak dendi.
Mi 13 içinde yok dediler tek yol direnç dediler ama çıktı...
Hocam olayı biliyorum tam da sızın dediğiniz gibi/ama bu şartlar da zaten 2+2 uzatma varsa herhangi bir değişim olmasa yılı çıkartıyoruz.Siz olayı yanlış anlamışsınız ya da size yanlış anlatmışlar... 13'de de çözülmedi. Dirençsiz 13 için de kesin çözüm yok. O iki ay olayı uzatma, forumda da konusu var. IMEI atılmadan mevcut IMEI'nin kullanım süresini uzatıyorlar. Ayrıntılar için konuyu inceleyin.
Hocam olayı biliyorum tam da sızın dediğiniz gibi/ama bu şartlar da zaten 2+2 uzatma varsa herhangi bir değişim olmasa yılı çıkartıyoruz.
O sebeple dirence gerek yok ama burası TR belli olmaz.
Bu konuda haklısın bence de an meselesidir/Yurtdışında yaşayan Türk vatandaşları için getirilen bir ayrıcalıktı hocam o 2 ay uzatma. Pandemi döneminde de benzer şekilde uzatma vardı ve kapatıldı. Bu 2 ayı da kapatacaklardır. Yılı çıkarmamıza izin vermezler diye tahmin ediyorum.![]()
Bu konuda haklısın bence de an meselesidir/
Ama anlık olarak yılı çıkarıyoruz hiç olmadı son yol direnç atarız elden ne gelir...
Hocam bence her cihazın sorunu var pro modelleri Zaten sıkıntıli ama düz modeli sorun çıkarmaz gibi.İşte o son dediğiniz mümkün değil zaten, ben yaparım, ben ederim diyenler çok zor ihtimal kimse çift katmanlı Ana kart bulunan cihazı risk alıp uğraşmaz.
Cihaz elinde kalsa ücretini vermez ve karşılamazlar bile millet boşuna mı ultra alıyor mi14-14 pro global dururken tasarımsal olarak herkes 14 pro'yu tercih edebilirdi fakat kayıt sorunu neticesinde kimse yaklaşmıyor cihazlara.