Soru Xiaomi 14 IMEI

birkanoztrk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
S23 Ultra
Konular
7
Hocam bence her cihazın sorunu var pro modelleri Zaten sıkıntıli ama düz modeli sorun çıkarmaz gibi.
Mi 13 e de çift katmanlı dendi zamanında ben mi yanlış biliyorum ama çok güzel şekilde direnç atanlar var.
Dediğim gibi 14 pro için bir şey diyemem ama düz 14 için sorun olacağını sanmıyorum.
Bakalım hayırlısı olsun diyelim..
hocam düz xiaomi 13 tek katlı, düz xiaomi 14 çift katmanlı diye biliyorum. Ben de xiaomi 14 ü çok alasım var fakat kayıt işi olmayacağı için yanaşamıyorum.

mavi_mavi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mavi_mavi
Cihazım
Xiaomi 12t pro
Konular
3
hocam düz xiaomi 13 tek katlı, düz xiaomi 14 çift katmanlı diye biliyorum. Ben de xiaomi 14 ü çok alasım var fakat kayıt işi olmayacağı için yanaşamıyorum.
Hocam az önce telefoncuyu aradım kendisine durumu izah ettim düz 14 lerde sorun yok dedi/alırsam sorun çıkar mı yok dedi/cihazın global sürüm olsun ve de pro modeli olmasın yeter/sorduğum kişi de çok tecrübeli yıllarını bu işe vermiş/aslında buraya yazmamda da sebep kendisi oldu önceden sormuştum bana Bilgi vermişti diye/yoksa ben mi 13 ile çok mutluyum 1.5 yılım bitti.

Mas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
5000mAh
Konular
3
xiaomi 13 ve 14 düz modelleri tek katmanlı anakart yapısına sahip. Xiaomi 14 için direnç şeması mevcut fakat deneyenler şebeke olmadığını söyledi. yaptığını idda eden arkadaşlar daha önce başarılı sonuç almış mı?

14 düz modelinde global ile çin versiyonu arasında donanımsal fark var. global model SDR875V2 modem çipini kullanıyor(S24 ultra ile aynı), çin versiyonu SDR753 kullanıyor. Şu anda sorunsuz kayıt yapılabilen 14 ultra modeli de SDR753 çipini kullanıyor.

14 çin modeli için kayıt işleminin daha erken çıkacağını tahmin ediyorum fakat çin modelinde bootloader kilidi açma işlemi normal şekilde yapılamıyor. Sadece yetkili hesap ile açılabiliyor ve yaklaşık ücreti 80-100 dolar civarı.

dalu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi5s Plus 128 G
Konular
4
13 ultra kullanıyorum, boyut olarak büyük geliyor, 14 istiyorum ama IMEI olayı çözülmedi, keşke çözülse

Üst Alt