Soru Xiaomi 14 IMEI

emirbk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Xioami 14
Konular
1
Arkadaşlar xiaomi 14 alacağım IMEI sorunu çözüldü mü maliyeti nedir veya ne zaman çözülür

FikretAdil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fikret Adil
Cihazım
Xiaomi 13 T
Konular
7
Merhaba. Hala cozulmedi maalesef. Gecmise baktigimizda cozulmeme ihtimali de var.

mavi_mavi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mavi_mavi
Cihazım
Xiaomi 12t pro
Konular
4
Arkadaşlar xiaomi 14 alacağım IMEI sorunu çözüldü mü maliyeti nedir veya ne zaman çözülür
Hocam 13 çözüldü 14 te çözülür.
Pro modelleri sıkıntılı benim mi 13 süresi bitti 2 aylık IMEI atıyor yılbaşına kadar.
İşlemi yapana sordum düz 14 'e yakın zamanda çıkacak dendi.
Mi 13 içinde yok dediler tek yol direnç dediler ama çıktı...

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
7
Hocam 13 çözüldü 14 te çözülür.
Pro modelleri sıkıntılı benim mi 13 süresi bitti 2 aylık IMEI atıyor yılbaşına kadar.
İşlemi yapana sordum düz 14 'e yakın zamanda çıkacak dendi.
Mi 13 içinde yok dediler tek yol direnç dediler ama çıktı...
Siz olayı yanlış anlamışsınız ya da size yanlış anlatmışlar... 13'de de çözülmedi. Dirençsiz 13 için de kesin çözüm yok. O iki ay olayı uzatma, forumda da konusu var. IMEI atılmadan mevcut IMEI'nin kullanım süresini uzatıyorlar. Ayrıntılar için konuyu inceleyin.

mavi_mavi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mavi_mavi
Cihazım
Xiaomi 12t pro
Konular
4
Siz olayı yanlış anlamışsınız ya da size yanlış anlatmışlar... 13'de de çözülmedi. Dirençsiz 13 için de kesin çözüm yok. O iki ay olayı uzatma, forumda da konusu var. IMEI atılmadan mevcut IMEI'nin kullanım süresini uzatıyorlar. Ayrıntılar için konuyu inceleyin.
Hocam olayı biliyorum tam da sızın dediğiniz gibi/ama bu şartlar da zaten 2+2 uzatma varsa herhangi bir değişim olmasa yılı çıkartıyoruz.
O sebeple dirence gerek yok ama burası TR belli olmaz.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
7
Hocam olayı biliyorum tam da sızın dediğiniz gibi/ama bu şartlar da zaten 2+2 uzatma varsa herhangi bir değişim olmasa yılı çıkartıyoruz.
O sebeple dirence gerek yok ama burası TR belli olmaz.

Yurtdışında yaşayan Türk vatandaşları için getirilen bir ayrıcalıktı hocam o 2 ay uzatma. Pandemi döneminde de benzer şekilde uzatma vardı ve kapatıldı. Bu 2 ayı da kapatacaklardır. Yılı çıkarmamıza izin vermezler diye tahmin ediyorum. :(

mavi_mavi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mavi_mavi
Cihazım
Xiaomi 12t pro
Konular
4
Yurtdışında yaşayan Türk vatandaşları için getirilen bir ayrıcalıktı hocam o 2 ay uzatma. Pandemi döneminde de benzer şekilde uzatma vardı ve kapatıldı. Bu 2 ayı da kapatacaklardır. Yılı çıkarmamıza izin vermezler diye tahmin ediyorum. :(
Bu konuda haklısın bence de an meselesidir/
Ama anlık olarak yılı çıkarıyoruz hiç olmadı son yol direnç atarız elden ne gelir...

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
32
Bu konuda haklısın bence de an meselesidir/
Ama anlık olarak yılı çıkarıyoruz hiç olmadı son yol direnç atarız elden ne gelir...

İşte o son dediğiniz mümkün değil zaten, ben yaparım, ben ederim diyenler çok zor ihtimal kimse çift katmanlı Ana kart bulunan cihazı risk alıp uğraşmaz.

Cihaz elinde kalsa ücretini vermez ve karşılamazlar bile millet boşuna mı ultra alıyor mi14-14 pro global dururken tasarımsal olarak herkes 14 pro'yu tercih edebilirdi fakat kayıt sorunu neticesinde kimse yaklaşmıyor cihazlara.

mavi_mavi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mavi_mavi
Cihazım
Xiaomi 12t pro
Konular
4
İşte o son dediğiniz mümkün değil zaten, ben yaparım, ben ederim diyenler çok zor ihtimal kimse çift katmanlı Ana kart bulunan cihazı risk alıp uğraşmaz.

Cihaz elinde kalsa ücretini vermez ve karşılamazlar bile millet boşuna mı ultra alıyor mi14-14 pro global dururken tasarımsal olarak herkes 14 pro'yu tercih edebilirdi fakat kayıt sorunu neticesinde kimse yaklaşmıyor cihazlara.
Hocam bence her cihazın sorunu var pro modelleri Zaten sıkıntıli ama düz modeli sorun çıkarmaz gibi.
Mi 13 e de çift katmanlı dendi zamanında ben mi yanlış biliyorum ama çok güzel şekilde direnç atanlar var.
Dediğim gibi 14 pro için bir şey diyemem ama düz 14 için sorun olacağını sanmıyorum.
Bakalım hayırlısı olsun diyelim..

Üst Alt