Cihazınız Xiaomi 13T Pro ise kamerada sorun yaşamazsınız. Bu direkt 13T Pro'nun XiaomiEU romu. Eğer K60 Ultra'nın XiaomiEU romunu kurarsanız kamera çalışmaz 13T Pro'da.Kamera calisiyormu?
Şu şekilde özetleyeyim. 13T - 13T Pro - K60 Ultra gibi Mediatek işlemci kullanan cihazların China ve Global romlarının debload edilerek içerisinden Google Uygulamalarının ve gereksiz uygulamaların çıkartarak Xiaomi.eu ekibi tarafından bu çalışmaları Aylık ücret karşılığında paylaşılıyor.Bu romun paralı olmasının sebebi nedir acaba ? Ücretsiz romlarla arasında fark var mı ?
Ben corot eu rom yukledim k60u modeliydi camera calismadi teşekkürler. Birde. Arama mesaj miui olarak var dimi kardesim?Cihazınız Xiaomi 13T Pro ise kamerada sorun yaşamazsınız. Bu direkt 13T Pro'nun XiaomiEU romu. Eğer K60 Ultra'nın XiaomiEU romunu kurarsanız kamera çalışmaz 13T Pro'da.
.bat dosyasını çalıştırabilmeniz için bilgisayara ihtiyacınız var. Recovery rom yükler gibi yüklenmez. Açıklamada da pc den yüklenir yazmışım halbuki...Dostum peki bunu direkt teledondan yükleyebilirmiyiz yükleyince telefon sıfırlanırmı
K60U ve 13T Pro aynı kod adını paylaşmasına rağmen her iki cihazda birbirinden çok farklıdır. K60U kamera modülleri farklı olduğu için rom yüklenmiş olsa bile kamerayı çalıştıramazsınız. Xiaomi.eu romlarında her zaman Xiaomi Arama ve Mesaj uygulaması kullanılır.Ben corot eu rom yukledim k60u modeliydi camera calismadi teşekkürler. Birde. Arama mesaj miui olarak var dimi kardesim?
Paylaştığın görsele bakarsak recovery üzerinden de yüklenir. Hibrit roma benziyor.bat dosyasını çalıştırabilmeniz için bilgisayara ihtiyacınız var. Recovery rom yükler gibi yüklenmez. Açıklamada da pc den yüklenir yazmışım halbuki...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
K60U ve 13T Pro aynı kod adını paylaşmasına rağmen her iki cihazda birbirinden çok farklıdır. K60U kamera modülleri farklı olduğu için rom yüklenmiş olsa bile kamerayı çalıştıramazsınız. Xiaomi.eu romlarında her zaman Xiaomi Arama ve Mesaj uygulaması kullanılır.