MIUI 14 Xiaomi 13T Pro (Corot) - Eu Kararlı Rom V14.0.12.0.TMLMIXM İndirme Bağlantıları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avon111

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Avon
Cihazım
Redmi K50 Pro
Konular
2
Parteon üzerinden Xiaomi.Eu paralı romlarını bizlere ücretsiz bir şekilde paylaştığınız için Teşekkür Ederiz.

opsmudedin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
opsmu dedin
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
4
Kamera calisiyormu?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Kamera calisiyormu?
Cihazınız Xiaomi 13T Pro ise kamerada sorun yaşamazsınız. Bu direkt 13T Pro'nun XiaomiEU romu. Eğer K60 Ultra'nın XiaomiEU romunu kurarsanız kamera çalışmaz 13T Pro'da.

onkiel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Mi note 10
Konular
1
Bu romun paralı olmasının sebebi nedir acaba ? Ücretsiz romlarla arasında fark var mı ?

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
Bu romun paralı olmasının sebebi nedir acaba ? Ücretsiz romlarla arasında fark var mı ?
Şu şekilde özetleyeyim. 13T - 13T Pro - K60 Ultra gibi Mediatek işlemci kullanan cihazların China ve Global romlarının debload edilerek içerisinden Google Uygulamalarının ve gereksiz uygulamaların çıkartarak Xiaomi.eu ekibi tarafından bu çalışmaları Aylık ücret karşılığında paylaşılıyor.

Lucaspacheco

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi max 2
Konular
1
Dostum peki bunu direkt teledondan yükleyebilirmiyiz yükleyince telefon sıfırlanırmı

opsmudedin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
opsmu dedin
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
4
Cihazınız Xiaomi 13T Pro ise kamerada sorun yaşamazsınız. Bu direkt 13T Pro'nun XiaomiEU romu. Eğer K60 Ultra'nın XiaomiEU romunu kurarsanız kamera çalışmaz 13T Pro'da.
Ben corot eu rom yukledim k60u modeliydi camera calismadi teşekkürler. Birde. Arama mesaj miui olarak var dimi kardesim?

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
Dostum peki bunu direkt teledondan yükleyebilirmiyiz yükleyince telefon sıfırlanırmı
.bat dosyasını çalıştırabilmeniz için bilgisayara ihtiyacınız var. Recovery rom yükler gibi yüklenmez. Açıklamada da pc den yüklenir yazmışım halbuki...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben corot eu rom yukledim k60u modeliydi camera calismadi teşekkürler. Birde. Arama mesaj miui olarak var dimi kardesim?
K60U ve 13T Pro aynı kod adını paylaşmasına rağmen her iki cihazda birbirinden çok farklıdır. K60U kamera modülleri farklı olduğu için rom yüklenmiş olsa bile kamerayı çalıştıramazsınız. Xiaomi.eu romlarında her zaman Xiaomi Arama ve Mesaj uygulaması kullanılır.

Son düzenleme:

Lucas.Rintaro34

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
.bat dosyasını çalıştırabilmeniz için bilgisayara ihtiyacınız var. Recovery rom yükler gibi yüklenmez. Açıklamada da pc den yüklenir yazmışım halbuki...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

K60U ve 13T Pro aynı kod adını paylaşmasına rağmen her iki cihazda birbirinden çok farklıdır. K60U kamera modülleri farklı olduğu için rom yüklenmiş olsa bile kamerayı çalıştıramazsınız. Xiaomi.eu romlarında her zaman Xiaomi Arama ve Mesaj uygulaması kullanılır.
Paylaştığın görsele bakarsak recovery üzerinden de yüklenir. Hibrit roma benziyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt