Hocam sizin haricinizde forumda Android Auto kullanan olduğunu pek sanmıyorum. Deneme yanılma yöntemi ile bütün romları deneyerek bulabilirsiniz. Anladığım kadarıyla BL kilidiniz açık sırasıyla Global - Eea - Ru ve Tw olarak tüm romların son sürümlerini Mi Flash ile yükleyerek denemelisiniz.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdostlar bu romda android auto sorunsuz çalışıyormu acaba ...
evet üstad tabiki kilit açık....son 15 günü nerdeyse her gün bi rom yükleyip denemeyle geçirdim ama nafile.araç ekranı tepki vermiyor maalesef.oysaki aynı araçta mi10T pro,samsung kablolu, kablosuz çok güzel bağlanıyor fakat 13T pro maalesef....root la olurmu acabaHocam sizin haricinizde forumda Android Auto kullanan olduğunu pek sanmıyorum. Deneme yanılma yöntemi ile bütün romları deneyerek bulabilirsiniz. Anladığım kadarıyla BL kilidiniz açık sırasıyla Global - Eea - Ru ve Tw olarak tüm romların son sürümlerini Mi Flash ile yükleyerek denemelisiniz.
Xiaomi 13 Serisine özel resmi telegram grupları mevcut hocam. Oradan sorununuzu belirterek çözüm arayabilirsiniz.ama nafile.araç ekranı tepki
evet üstad tabiki kilit açık....son 15 günü nerdeyse her gün bi rom yükleyip denemeyle geçirdim ama nafile.araç ekranı tepki vermiyor maalesef.oysaki aynı araçta mi10T pro,samsung kablolu, kablosuz çok güzel bağlanıyor fakat 13T pro maalesef....root la olurmu acaba
En son sürüme nereden ulaşabilirim ?
XiaomiEU ekibine Patreon üzerinden aylık 12$ ödeme yaparsanız o ay var olan son sürümü verirler. Her yeni sürümde de bilgisayardan kurmanız gerekiyor.bugün kullammaua başladım hyoeros çok fazlansarj yiyordu. bunun güncellemesi nasıl oluyor acaba