MIUI 14 Xiaomi 13T Pro (Corot) - Eu Kararlı Rom V14.0.12.0.TMLMIXM İndirme Bağlantıları

mmxsoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nigg
Cihazım
xiaomi 13t pro
Konular
5
Cihazınız Xiaomi 13T Pro ise kamerada sorun yaşamazsınız. Bu direkt 13T Pro'nun XiaomiEU romu. Eğer K60 Ultra'nın XiaomiEU romunu kurarsanız kamera çalışmaz 13T Pro'da.
ben şimdi bunu kuracağım ilk defa rom kuruyorum cihaz xiaomi 13t pro kamerada fln sorun olmaz yani demi biraz stresliyim :D

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
ben şimdi bunu kuracağım ilk defa rom kuruyorum cihaz xiaomi 13t pro kamerada fln sorun olmaz yani demi biraz stresliyim :D
Bu konudaki rom Xiaomi 13T Pro'nun romu hocam. Cihazınız 13TP imiş zaten, sorun olmaz kamerada. 👍

mmxsoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nigg
Cihazım
xiaomi 13t pro
Konular
5
Bu konudaki rom Xiaomi 13T Pro'nun romu hocam. Cihazınız 13TP imiş zaten, sorun olmaz kamerada. 👍
merhaba romu kurdum ancak şikayetçi olduğum bazı durumlar var.mesela sistem optimizasyonu eu romlarda yokmuş.ben cihazı 144 hz için aldım zaten sistem optimizasyonu ayarını kapatamadanda 144 hz açamıyorum.kamera kalitesi sanki biraz düştü gibi ayrıca video çekiyorum ancak girmeye çalıştığımda video oynatılamıyor diyor. bide ben bu romu widgetleri güzel olduğu için indirdim ancak memnun değilim.widgetleri hem güzel olup sistem optimizasyonu seçeneğini kapatabileceğim bir rom varmıdır acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhaba romu kurdum ancak şikayetçi olduğum bazı durumlar var.mesela sistem optimizasyonu eu romlarda yokmuş.ben cihazı 144 hz için aldım zaten sistem optimizasyonu ayarını kapatamadanda 144 hz açamıyorum.kamera kalitesi sanki biraz düştü gibi ayrıca video çekiyorum ancak girmeye çalıştığımda video oynatılamıyor diyor. bide ben bu romu widgetleri güzel olduğu için indirdim ancak memnun değilim.widgetleri hem güzel olup sistem optimizasyonu seçeneğini kapatabileceğim bir rom varmıdır acaba?
birşey daha eklemek istiyorum.cihazdski bloatwareleri silerken mi videoyuda silmiştim.video açılmamasının sebebi bu olabilirmi?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birşey daha eklemek istiyorum.cihazdski bloatwareleri silerken mi videoyuda silmiştim.video açılmamasının sebebi bu olabilirmi?
Optimizasyon ayarıyla oynamamanız cihazınızın kararlılığını sürdürmesi için çok önemli hocam. Yanlış yapıyorsunuz bence. İlla 144hz kullanmak için cihazın komple performansını riske atıyorsunuz.

Video uygulamasını kaldırdıysanız video izleyemezsiniz tabi hocam. Çok normal değil mi? :)

İlla optimizasyonu kapatacağım ve yeni widgetlar olsun diyorsanız Rusya romunu kurabilirsiniz.

mmxsoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nigg
Cihazım
xiaomi 13t pro
Konular
5
Optimizasyon ayarıyla oynamamanız cihazınızın kararlılığını sürdürmesi için çok önemli hocam. Yanlış yapıyorsunuz bence. İlla 144hz kullanmak için cihazın komple performansını riske atıyorsunuz.

Video uygulamasını kaldırdıysanız video izleyemezsiniz tabi hocam. Çok normal değil mi? :)

İlla optimizasyonu kapatacağım ve yeni widgetlar olsun diyorsanız Rusya romunu kurabilirsiniz.
Merhaba cevap için teşekkürler.telefonun tam parasıyla aldıysam bütün özelliklerinden yararlanacağım ulaaaan🤣🤣😂😂buarada mi firm sitesinden Rusya romunu kuracağım ama Redmi K60 Ultranın olup olmadığını bilmiyorum.rusya hyperos linki varsa atabilirmisiniz acaba?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Merhaba cevap için teşekkürler.telefonun tam parasıyla aldıysam bütün özelliklerinden yararlanacağım ulaaaan🤣🤣😂😂buarada mi firm sitesinden Rusya romunu kuracağım ama Redmi K60 Ultranın olup olmadığını bilmiyorum.rusya hyperos linki varsa atabilirmisiniz acaba?
K60U'nun sadece Çin romu var. 13T Pro'nun da Çin romu dışında hepsi var zaten. Karıştırmazsınız hocam. :)

basarbulut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Başar
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
0
Hocam 13t rpo cihazımda 1.0.4 Rus romunu taklaşık 8 ay sorunsuz kullandım. Geçen hafta 1.0.6 sürümü çıkınca ben de onu yükledim. Sim etkinleştirme sorunu yaşıyorum. Xiaomi Cloud yedek alırken sms mesajarını ve çağrı kayıtlarını yedeklemiyor. Problemi çözmek için bir kaç video vs izledim denedim ama bir türlü olmadı. 1.0.4 de hiç bir sorun yoktu. Cihazım Tr yurtiçi cihaz. Bilgisi olan biri var mıdır?

CXath1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
J7
Konular
0
Arkadaşlar bu romu kurduğumuzda yeni çıkan güncel güvenlik yamalarını da daha sonra kurabiliyormuyuz?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Arkadaşlar bu romu kurduğumuzda yeni çıkan güncel güvenlik yamalarını da daha sonra kurabiliyormuyuz?
Parasını verip yeni sürümleri alırsanız bilgisayardan güncelleme yapabilirsiniz. Ancak bu sürümden sonraki sürümler HyperOS. Xiaomi.EU zaten stok romdan kötü, HyperOS ile bir tık daha kötü olur.

Üst Alt