Geçersin ama büyük ihtimal uygulamalarda sorun çıkar temiz kurulum yapmak zorunda kalabilirsinizHyperos eu romdan direk bu Roma gecebiliriz degilmi arkadaslar extra sürüm düşürmek için işleme gerek varmi
Sürüm düşürdünüzmü .ben hyperos eu1.0.6 yükledim ama pil perfonmasından memnun değilim direk bunu format data bat ile yüklesem sorun çıkarır mı?Hyperos eu romdan direk bu Roma gecebiliriz degilmi arkadaslar extra sürüm düşürmek için işleme gerek varmi
sosyal medya mesajları 3 dk geç geliyor ve xiaomi uygulamaları güncellenemiyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?
2. Gönderdiğiniz rehber işime yaramadıRehber - Xiaomi Telefonlarda Bildirim Sıkıntısını Çözme Rehberi (DontKillMyApp Sorunu)
Merhaba Arkadaşlar! Bugün sizlere, uygulamaların kendi kendine kapanarak bildirimlerin gelmesini engelleyen hatayı nasıl çözeceğinizi anlatacağım. Bu sorun, genelde "dontkillmyapp" adıyla bilinir. Ben Mi 14T Pro kullanıyorum ve bootloader açıp Tayvan ROM’u yükledikten sonra bu problemle...forum.miuiturkiye.net
İpucu - Miui Tabanlı Custom Romlarda Sistem Uygulamalarını Güncelleme
Herkese merhaba; İlk önce buradan Xiaomi System App Updater uygulamasını apk olarak indirip kuruyoruz. Sonra QuickShortcutMaker uygulamasını Play Store dan kuruyoruz. QuickShortcutMaker uygulamasını açıp listeden Sistem Uygulama Güncelleyici uygulamasını bulup seçiyoruz. Try yazısına...forum.miuiturkiye.net