- Adım
- Avni Ataver
- Cihazım
- Xiaomi 13 Pro
- Meslek
- Eğitimci
- Konular
- 45
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla o bölgedeki satıcı arkadaşlar telefonları Irak ' tan getirtiyorlar ve sizin söylediğiniz arkadaş ta muhtemelen aynı şekilde cihaz temin ediyordur. Irak ' ta ise 12/ 256 lık bir Xiaomi 13' ün fiyatı TL bazında 14.600 TL. Sizin dediğiniz gibi eğer bunlar aynı cihazı 14.900 e satıyorlarsa ya hesap kitap bilmiyorlar ya da Hilal-i Ahmer Cemiyeti adına hizmet veriyorlar. Kaldı ki Skorpi hocamın çekincesi hiç te yabana atılacak gibi değil. Çünkü o Facebook gruplarında ucuz cihaz satma adına bir sürü insan mağdur ediliyor. Peki gruplarda gerçekten dürüst çalışan satıcı yok mu? Benim de tanıdığım bir kaç dürüst ve işini layıkıyla yapan satıcı tabi ki var. Fakat onlar bile 16 bin altında cihaz satmıyorlar. Bu da kafalarda soru işareti barındırıyor.Yok hocam şuan dün surdum yeşil renk 12-256 CE Avrupa 14.900 dedi
Ben de şu an kullandığım Xiaomi 13 proyu İrak_Tektaş telekom'dan aldım, merkezi Diyarbakır'da... Çok iyi referansları olmasına rağmen yine de güvenmedim ve İstanbul' daki şubelerinden telefonu birebir görüp inceleyerek aldım.
Niyetim sizinle polemik yapmak falan değil. Lakin ben telefon almaya kalksam sizin referansınızla da olsa böyle ucuzcu gruplardan alışveriş yapmaya şahsen çekinirim. Cihazınız hayırlı olsun ve eğer gerçekten dediğiniz fiyata aldıysanız çok iyi.