Yardım Xiaomi 13 HyperOS Büyük Sorun

SelimAK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim AK
Cihazım
Aristotle/Vili
Meslek
Paramedik
Konular
40
Hyperosa geçince de sorun düzelmiyor dostum bende de 13 ultra var pil daha kötü oldu hyperos 2. güncelleme ile. dirençli değilse cihazın format at öyle dene.
Valla hocam bende 11T Pro var, adamlar 11T ye güncelleme verip bana hala vermeyince gittim HyperOS Nööb rom kurdum. Aşırı da memnunum.

oxite

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
11T Pro
Konular
2
Neden acaba halen verilmedi bize yani T pro cu lara...eşimde note 12 pro 5g var onda şakır şakır..10 bin liralık cihaza var..bize yok..

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
29

ShahinF27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
Arkadaşlar bende kaçak xiaomi 13 var ama Yurt dışı çık gel yaptığım için kayıt ettirmiştim. Daha önce 2 kez güncelleme geldi. Bu görselde ki son güncelleme 2.3 ay önce geldi 7gb birşey Android 14 yaptı. Ama bu geldi geleli telefonum perişan halde. Tüm girdiğim uygulamaları ne yaparsam yapayım pil tasarruf moduna alıyor. Herşey verimsiz çalışıyor. Telefon çöp oldu resmen. Günlerdir güncelleme bekliyorum yok gelmedi. Baştan indirip tekrar yükledim belki bir hata olmuştur diye ama yok. Xiaomi vs her yere yazdım cevap alamadım. Hyperos gelsin çözülür dedim. Mart ayına geldik. O da gelmedi gözünüzü seveyim bilgili biriniz yardımcı olsun
Xiaomi 13, HyperOS 1.0.3 kullanıyorum. Pil konusunda daha iyi.

Gurkantr07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
GÜRKAN
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
Arkadaşlar birşey sorucam bende mi13 var yeni direnk kayıt ile aldım android 13 vs sadece 1 miui güncellemesi yaptı, ne android ne hyperos geldi, dirençli olunca güncelleme almıyormu, yapmanın herhangi bir yolu yokmu?

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
29
Arkadaşlar birşey sorucam bende mi13 var yeni direnk kayıt ile aldım android 13 vs sadece 1 miui güncellemesi yaptı, ne android ne hyperos geldi, dirençli olunca güncelleme almıyormu, yapmanın herhangi bir yolu yokmu?
Kilit açık ise gelmiyor kilidi kapatmadan manuel kurulum yapabilirsiniz kolay gelsin 😊

Mamilocann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi miu 13
Konular
1
Kilit açık ise gelmiyor kilidi kapatmadan manuel kurulum yapabilirsiniz kolay gelsin 😊
Kilidi nasıl açık kapalı olduğunu anlayabiliriz. Bana hyperos dan önce 2 kez güncelleme geldi ama bir türlü hyperos gelmiyor. Birşey anlamadım :) son güncelleme zaten telefonun ağzına etti

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
29
Kilidi nasıl açık kapalı olduğunu anlayabiliriz. Bana hyperos dan önce 2 kez güncelleme geldi ama bir türlü hyperos gelmiyor. Birşey anlamadım :) son güncelleme zaten telefonun ağzına etti
Telefon açılır iken kilit işareti gözüküyor ise açıktır 😊

Üst Alt