- Adım
- YUSUF
- Cihazım
- 13 ULTRA
- Meslek
- LOJİSTİK -SEVKİYAT
- Konular
- 71
Kullanıcı deneyimi ile ne alakası var hocam? 13 Ultra kullanıyorum miui 14de pil daha iyi gidiyordu. Ki hep dikkat ederim pil tüketimine aynı senaryolarda kullanırım hep. Gece geç yattığım için 4gibi şarjdan çeker öğlen 13.00 gibi uyanırım. Miui de ve Hyperos 1. Sürümde gece 4de şarjdan çektiğimde ve uyandığımda pil ömrü %100 oluyordu 2. Güncelleme sonrası %97 ve cihazı elime alıp biraz gezindiğimde pili resmen içiyor. Extra yüklenmiş uygulama yok, extra açılmış ayar yok. Yani 1 günde mi bu kadar fark edecek? Sırf denemek için cihazı 6 saat önce Ultra pil tasarruf moduna aldım. 6 saatte bekleme modunda(ki Ultra pil tasarruf modunda pil harcamaması lazım) %5 pil harcamış. Tamam ekran geçişleri, uygulama geçişleri hız vs stabil ama pili harcıyor işte. Kullanmadığım marka kalmadı. Pil tüketimini güncelleme ile en kötü hale getiren bir tek xiaomiyi gördüm. Zamanında miui 11den miui 12ye geçtiğimde aynısını mi note 10da da yaşadım.Ben bu durumun cihazla çok alakası olduğunu düşünmüyorum. Eğer öyle olsa eşimin kullandığı Redmi note 12s sıkıntı çıkarırdı. Biri güvenlik olmak üzere iki HyperOs güncellemesi aldı ama gayet akıcı ve stabil çalışıyor.
" Beklentisi az bir hayat çok beklentilerin getireceği yükleri telafi eder...." diye boşuna söylenmemiş.
Tamamen kullanıcı deneyimi ile alakalı...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sonunda öyle olacak hocamGeçin Eu 14.0.20 sürüme diyorum ama, bir HyperOS sevdası almış gidiyor