Yardım Xiaomi 12T Y.D kaydı gelir mi?

boddah00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caglar
Cihazım
Xiaomi 12t
Konular
0
yaptırmadım daha ama yaptıracağım artık süresi kalmadı çokta sıkıldım. direnç ile yaptıracağım buradan yaptırdıktan sonra sizle paylaşırım herşeyi.
Bir teknowayden bor arkadas uzaktan direncsiz kayit baslamistir yazmis.

loof

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Mi 8
Meslek
Makina
Konular
9
yaparsa chimera yapar

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Bir teknowayden bor arkadas uzaktan direncsiz kayit baslamistir yazmis.
Kim hocam o? İlk başta teknoway böyle demişti. Sonra onlar da dirence döndü. Tekrardan yazılıma mı dönmüşler? Emin misiniz?

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Yine kayıt işi balon çıktı. Var mı kayıt yaptırabilen?

ontix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onurkan
Cihazım
Mi 12T
Konular
1
hocam parasını verip alıyoruz, çalıntı mı kullanıyoruz veya hırsızlık mı yapıyoruz ?
haramsa paramızla telefon alıp kullanmak biz yaşamayalım 😀
E evet. Çalıntı telefon olmuş oluyor legal olmadığı için. Vergi ödemediğin için de hırsızlık yapmış oluyorsun. Bu hırsızlık 85milyonu içeriyor ve doğal olarak 85 milyon kişinin kul hakkını da içeriyor. Adam öldürsen daha iyi yani. Devletten vergi kaçırmanın günahı ve hatta doğmamış insanların da kul hakkına girmek büyük aptallık. Basit bir telefon için. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin sizlere.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
ontix sen bu lafları malum siyasi liderlere söyleyebilir misin? onlar haramın kralını yiyor, yemeye devam ediyor ve ülkemizi fakirleştiriyor. sen ise gelmişsin şurada üç kuruşluk telefon için dini sömürü yapıyorsun. kütahyada açılan gereksiz israf bir yatırım olan Zafer Havalimanı için söyle bunları. ve bunun gibi yüzlerce boş yatırıma laf et, edeceksen.

gkhnn03

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Bilişim
Konular
2
E evet. Çalıntı telefon olmuş oluyor legal olmadığı için. Vergi ödemediğin için de hırsızlık yapmış oluyorsun. Bu hırsızlık 85milyonu içeriyor ve doğal olarak 85 milyon kişinin kul hakkını da içeriyor. Adam öldürsen daha iyi yani. Devletten vergi kaçırmanın günahı ve hatta doğmamış insanların da kul hakkına girmek büyük aptallık. Basit bir telefon için. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin sizlere.
Parasını verip aldığım ürünü çalıntı diye adlandıramazsın ve bunun hükmü sende değil. Yakınıma getirtme imkanım var ve bu imkanımı değerlendiriyorum. Hırsızlık yapmış olarak itham edip günaha giren sensin ve hakkımı helal etmiyorum. Vergili vs alanların haklarına sahip değilim, garantisiz kullanıyorum en ufak birşeyde çöp olmasını kabul ederek alıyorum. Allah size akıl fikir versin, belki bir gün gözünüz açılır da doğru düşünüp doğru idrak edebilirsiniz.

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Böyle konuşarak çok büyük günaha girmiş olursun dikkat et garantisiz ürün kullanıyoruz kaçak değil

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
aslında manevi düşünmek gerekirse illegal hiç bir işe kalkışmamak gerek. Ancak manevi düşünmek bu yönetim tarzında biraz fazla ince düşünmek gibi bir şey olur. misal devlet resmi elden milli piyango işletiyor, yada belli yerlerde resmi bir şekilde kontrolü sağlanan genel evler var, işletme kayıt belgesi alan kumarhaneler, pavyonlar vs yerler var. Yani demek istediğim şudur biz eğer şeriat ile yönetiliyor olursak bu kurallara Allahın kuralları olduğu için uyarız ancak kuralları koyanlar beşeri kanun ile kanun yaptıkları için hatta kanunların bile kafir kanunları olduğu için senin dediğin şey şu an için mantıklı ve doğru değil. ben telefon alırken binlerce telefon alıp ticaret yapmıyorum bir cihaz alıp kullanıyorum bunu da alırken beşeri bir kanun olan ve amacı insanı bir şeylere ve bir yerlere mahkum eden vergi adı altında millete peşkeş çeken bir kurala kölelik etmek zorunda değiliz. Misal yurt dışından 10 bine gelen bir cihaza Türkiye de 20 bin vermek büyük bir enayiliktir. (şahsi fikrim)... Sırf birileri daha da zengin olsun diye gidip iki kat para veripte telefon almam... Eğer ortada bir günah varsa bunu da yapan yönetim şeklidir. Ayrıca yurt dışından gelen bir cihaz başkasının imei sine dokunmadığı sürece eski bir cihaz üzerine açmanın ne millete nede devlete zararı yoktur... Devlet sana dese ayakkabı vergisi gömlek vergisi çorap vergisi kilot vergisi hatta aldığın havanın vergisini alacam ve sende bu vergileri ödemesen kul hakkına girmiş olur musun? artık sen düşün bunları. bizde manevi değerlere elbet önem veriyoruz hele ki kul hakkına... ben şahsım adına vicdanım rahat bir şekilde bu şartlar da 100 yıl daha yaşasam yine garantili cihaz almam... taki şu fahiş fiyatlar düzelmeden. bence sende kendine iyilik yap yurt dışı cihaz kullan... hatta iki cihaz al zaten tek cihaz fiyatına denk geliyor imei atma sorunu da olmaz... patlayana kadar kullan...

Üst Alt