İnceleme Xiaomi 12T PRO - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

MONAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco F6 pro
Meslek
Ticaret
Konular
24
Pubg oyun performansı berbat 90 FPS de bilginiz olsun. 90 FPS oyun için alacaksanız hiç stabil değil
Bende oynuyorum gayet iyi ve akıcı . Gorüntü güzel . Fps degeri cok iyi . Garantili global rom benimki

omrglgen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T
Konular
8
Dirençli kayıt yaptıran var mı

rdvndag

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 9 T
Konular
7
Var mı yok mu diye sormuyor? Yaptıran var mı diyor?

samet1454

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Mi6
Konular
0
Merhabalar bende bugün aldım telefonu ancak ekran tam beyaz olmuyor. Sarımsı bir renk var. Eski telefonum mi 6. Tam bembeyaz renkler elde ediyordum. Sizde de durum aynı mı. Amoled olmasından mı kaynaklanıyor

MONAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco F6 pro
Meslek
Ticaret
Konular
24
Merhabalar bende bugün aldım telefonu ancak ekran tam beyaz olmuyor. Sarımsı bir renk var. Eski telefonum mi 6. Tam bembeyaz renkler elde ediyordum. Sizde de durum aynı mı. Amoled olmasından mı kaynaklanıyor
Aga , ayarlardan ekran ayarlarina gir görüntülü paletini doyguna ayarla . Düzelir .

szr.unal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer inan
Cihazım
Mi9
Konular
5
Merhaba bu cihazla çekilen videoyu wp ile gönderip videonun ne hale geldiğini fark eden var mı? Bunun ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Bunun bir çözümü var mi

Kmx2021

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 10 t pro
Konular
2
Yurt dışı aldım MIUI 14 yükledim yoğun kullanımda 8.30 10 saat arası ekran süresi alıyorum bazen ise 2 gün şarj etmediğim oluyor gece boyu yüzde 1 şarj harcamayan bir cihaz ben yüzde 5 de şarj ediyorum düzenli bir şekilde root atılmasını da tavsiye etmiyorum cihazi 1 aydır kullanıyorum batarya kalibrasyonunu bu şekilde yaptım bir düzene sahip cihazı alıp da gereksiz uygulamasını kaldırmak isteyenler içinde debloater Java uygulamasıni indirerek kaldırabilirler s22 mi ultra kullandım mi 11 ultra oneplus 10 pro da kullandım ama bu cihaz kadar batarya performansı iyi olan bir android cihazı daha görmedim kimisi kernel ayarları veya batarya config gibi ayarlarla uğraşarak yapıyor veya custom rom kullanıyorlar bu cihaz için en stabilize edilmiş rom yüzde yüz kararım ile global MIUI 14 romudur

Üst Alt