Ana Başlık Xiaomi 11T Pro - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hayır öyle bir şey demiyorum. K60 daha güncel bir cihaz deniyor ama Skorpi hocanın dediği gibi Redmi Mi serisine asla tercih edilmez.
Belki K60 pro tercih edilebilir, yani daha iyi bir işlemcisi olması açısından.
Hocam, daha iyi bir işlemci olunca, daha iyi bir cihaz mı oluyor
Xiaomi ürettiği cihazlara, bildiğim kadarıyla hep donanımına göre en uygun işlemciyi koymuyor mu zaten

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
Xiaomi ürettiği cihazlara, bildiğim kadarıyla hep donanımına göre en uygun işlemciyi koymuyor mu zaten

bazi modellerde sacmaliyolar hocam islemciyi arttiriyolar ekrani kotulestiriyolar misal yenileme hizini kotulestiriyolar bi yerden arttirip bi yerden kisiyolar.ama genel olarak baktigimizda cihazi ayakta tutan sey islemcidir.nitekim karsilastirma yaptigimizdada k60 11t prodan antutu siralamasi 500000 kusur puan daha iyi.kucumsenecek bir rakam degil.bunun yaninda ekran cozunurlugu ppi kablosuz sarj olmasi daha guncel bir cihaz olmasi diger artilar.11t pro cok daha uygun olsaydi gene hakliydiniz.ama fiyatlar ayniyken 11t pro sirf xiaomi diye tercih etmeye yetmez bence.aralarinda 1 yillik zaman oldugundan dolayi k60 malzeme kalitesi olarakda 11t proya yaklasmistir diye dusunuyorum.iyi forumlar saygilar

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47

Öyle bir iddiada bulunacak bilgi ve tecrübeye sahip değilim hocam. Cihazların güncelliği hakkında bir kıyaslama yapılınca naçizane fikrimi söyledim. 8=)
Lakin çok haklısınız ve bildiğiniz gibi MIUI arayüzü en düşük işlemcili cihazlarda bile gayet stabil çalışan bir arayüz olduğu için , " Xiaomi cihazlarda önemli olan Android değil MIUI güncellemesidir. " diyoruz. :D

Hasan_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi13tpro
Meslek
Özel sektör
Konular
2
bazi modellerde sacmaliyolar hocam islemciyi arttiriyolar ekrani kotulestiriyolar misal yenileme hizini kotulestiriyolar bi yerden arttirip bi yerden kisiyolar.ama genel olarak baktigimizda cihazi ayakta tutan sey islemcidir.nitekim karsilastirma yaptigimizdada k60 11t prodan antutu siralamasi 500000 kusur puan daha iyi.kucumsenecek bir rakam degil.bunun yaninda ekran cozunurlugu ppi kablosuz sarj olmasi daha guncel bir cihaz olmasi diger artilar.11t pro cok daha uygun olsaydi gene hakliydiniz.ama fiyatlar ayniyken 11t pro sirf xiaomi diye tercih etmeye yetmez bence.aralarinda 1 yillik zaman oldugundan dolayi k60 malzeme kalitesi olarakda 11t proya yaklasmistir diye dusunuyorum.iyi forumlar saygilar
Aynen öyle hocam k60 zaten mi11tpro göre sadece kamerası düşük yoksa anlattığınız özellikleri işlemci ekranı yenileme hızı hiçte kötü değil sadece marka redmi olunca insan tırsıyor 😅 ama işlemci cihazın kalbi zaten şimdi amiral gemisi cihazlara gen 3 le gelecek diye yorumlar var değerli yorumlarınız için teşekkür ederim iyi geceler 🙋‍♂️

amedaslan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Meslek
Öğretmen
Konular
9
11 t pro cihazı bir türlü android auto ya bağlayamadim Endonezya rom u yüklü, orijinal kablosunu denedim, başka orijinal kablolar da denedim olmadı, a101 den gosmart marka diye bir kablo aldım olur gibi oldu ama yine olmadı, anket marka kablo aldım olur gibi oldu yine olmadı. Bir çare varmı görüşlerinizi bekliyorum

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Güncelleme görünce, heyecan yaptım, güvenlik güncellemesiymiş

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam global Roma nasıl dayandiniz aldıktan beri?
Valla artık BL kilidini açmak, başka rom yüklemek vs bana angarya geliyor, global rom da şu ana kadar sıkıntısız, o nedenle bir müddet daha Global roma devam, sizede tavsiye ederim

cihat977

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cihat
Cihazım
mi note lite
Konular
0
merhaba arkadaşlar. direnç değişimi yaptım, 2-3 aydır kullanıyordum hiçbir sıkıntı yaşamadım. geçen gün başka bir telefonla görüşürken nasıl olmuşsa kendi telefonum elimde çekirdek sürümü üzerine 88 kez basıp hata raporu göndere evet dedim. o sırada beyin nerede bilmiyorum. neyse bu hata raporu gönderildikten sonra hat gitti. sonra uğraş dur olmadı. dün akşam aosp rom atayım belki bir şeyler olur dedim, gene olmadı. sabah telefoncuya gittim. mrb usta buna bakar mısın? 1 saat sonra usta döndü ve yaw bu nedir kardeşim, bl kilidi açık mı değil mi göremiyorum, hadi onu geçtim, pin şifresi koymuşsun nasıl kaldıracağım demesiyle dükkandan ışık hızıyla çıktım. anladığım kadarıyla imei görünmüyor. cihazı rootlamaya çalışmış o da olmamış:) tr tool diye bir program gördüm, onu indirdim meğer o da ücretliymiş. çok sıkıldım işin açıkçası. telefondan memnunum ama şu imei işleri beni fazla yormaya başladı. birini akıl verebilirse sevinirim. (sat kurtul demek dışında:)))

not: tlfcu usta hayatında aosp xiomi görmemiş. benim bu adamı bulmamla aynı nedenden olsa gerek.

Üst Alt