- Adım
- Mücahit
- Cihazım
- Xiaomi 11T
- Konular
- 0
Nasıl kurdun indirme linkleri nelerdirBeyler çok uzun ugraşlar sonucunda sonunda romu edindim
Knk aylık 15 dolar fln verip satın aldım romu ama pil kullanımım çok dengeli oldu aşırı memnunumNasıl kurdun indirme linkleri nelerdir
Romun indirme linki ben de var ama öylesine paylaşmam adamlar o kadar emek vermiş gidip bağış yapıp satın alın ki adamlar güncellemeyle devam etsinler ya da yok ben uğraşamam fln derseniz bana özelden fln ulaşın 5 dolar yollayın bende patreon da donate yapayım ki mi 11T sürekli güncelleme alsın güvenmek istemeyen arkadaşlar için ise kaynağın direkt patreon linkini bırakıyorum oradan romu edinebilirsinizNasıl kurdun indirme linkleri nelerdir
Usta 3 ayı kaldı ime kapanmasına benim ben bu patreon dan abone olsam rom a geçsem IMEI atırsam problem sıkıntı yaşar mıyımRomun indirme linki ben de var ama öylesine paylaşmam adamlar o kadar emek vermiş gidip bağış yapıp satın alın ki adamlar güncellemeyle devam etsinler ya da yok ben uğraşamam fln derseniz bana özelden fln ulaşın 5 dolar yollayın bende patreon da donate yapayım ki mi 11T sürekli güncelleme alsın güvenmek istemeyen arkadaşlar için ise kaynağın direkt patreon linkini bırakıyorum oradan romu edinebilirsiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Usta 3 ayı kaldı ime kapanmasına benim ben bu patreon dan abone olsam rom a geçsem IMEI atırsam problem sıkıntı yaşar
Telefoncun imei atmişsa gider ama e devlette kayıt süren bitmesine az kaldı diye sana mesaj gelmişse gitmezUsta 3 ayı kaldı ime kapanmasına benim ben bu patreon dan abone olsam rom a geçsem IMEI atırsam problem sıkıntı yaşar mıyım
Telefoncun imei atmişsa gider ama e devlette kayıt süren bitmesine az kaldı diye sana mesaj gelmişse gitmez
Dostum, batarya yani ekran süresi ne kadar alıyorsun pil kullanımını merak etriğim için soruyorum. Arama ve mesajlaşma uygulaması olarak miui dialer mı yoksa google arama mı var? Kullanımda göze çarpan herhangi bir bug donma kasma var mı?Beyler çok uzun ugraşlar sonucunda sonunda romu edindim