- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Xiaomi 11T
- Konular
- 2
Hocam gerçekten çok doğru ve yerinde bir tespit, aklımdan geçenleri neredeyse bire bir aktarmışsınız yazıya.Benim düşüncem bildiğimiz custom eu rom desteği gelicekse bu zamana kadar mediateke burun kıvırıp disladilar şimdi ise xiaomi modelleri mediatek ağırlıklı oldu redmi cihazlar mediatek işlemci 11t 12t mediatek. Artık mecburiyete döndü ya yapicaklar yada piyasadan silinceklercustom rom kovalayan kullanıcı ağırlıklı olarak giriş ve orta seviye redmi kullanıcısı zaten ben şahsen xiaomi 12t pro yada daha üst model amiral gemisi kullanan kişilerin custom romlarla uğraşacagini hiç sanmıyorum.
Romlar fastboot üzerinden atılacak yüksek ihtimalle.TWRP nin çözülmesine gerek yoköncelikle twrp işini çözmeleri lazım 11t için..
İlk adımın atılması da iyi bir şeydirhocam xiaomi 11T [amber] diyor ama bizim cihazlar agate değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de bunlar çin romunu alıp eu ile birleştirip yayınlamıyorlar mı? ekstra bir şey yok yani custom rom sayılmaz o zaman sanırım. pek sevindirici bir haber değil o zaman?
ben umudunuzu yükseltmeyin derim.. rom desteği alanlar snapdragon işlemcili telefonlar olur hep. xiaomi 11T mediatek işlemcili. mediatek kaynak kodlarını yayınlamıyor, bu yüzden rom yapmıyolar diye biliyorum. xiaomi.eu romları yine stock romlar, sadece birleştirilip düzenlenmiş. custom rom desteği geleceğini zannetmiyorum.İlk adımın atılması da iyi bir şeydir