Aynen öyle. Eskisi kadar iyi değil malesefEu romlar artık yeni teller için ahım şahim optimizasyon sunabildiğini düşünmüyorum.
Link atar mısınıız kaynağınGörünüşe göre Xiaomi 11T için eu rom hazırlandı ve testleri yeterince başarı ile devam ediyor.Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Şükürler olsun sıkıldım custom romlardan devami gelir umarımGörünüşe göre Xiaomi 11T için eu rom hazırlandı ve testleri yeterince başarı ile devam ediyor.Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hocam agate olarak bende biliyordum ama değilmiş benim çektiğim ss buhocam xiaomi 11T [amber] diyor ama bizim cihazlar agate değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de bunlar çin romunu alıp eu ile birleştirip yayınlamıyorlar mı? ekstra bir şey yok yani custom rom sayılmaz o zaman sanırım. pek sevindirici bir haber değil o zaman?
Peki hocam sizce 11T için en iyisi hangisi ne tavsiye ediyorsunuz ayrıca şu MIUI 14 un eidget meselesini çözebilen var mıTelefonum amber ancak ben agate eu agate global endonezya vs vs.. bütün romları kurdum kullandım agate=amber hiç bir farkı yok