Xiamoi Mi 4 Klavye

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Hocam ben de TocuhPal kullandım bir ara Swiftkeyden sonra. Dediğiniz gibi daha hafif geldi ama şu an tam hatırlayamadığım bir iki şey can sıkıcı geldiği için yine Swiftkeye dönmüştüm. Ama TouchPal da gerçekten çok seri ve sağlam önerileri var.

Bu arada Xpreia klavyenin kaydırarak yazı ayzdırma özelliği Swiftkeye ve TouchPala göre çok başarısız. Ben SK de klavyeye bakmadan yazıyorum neredeyse. O yüzden XPeriada çok zorlandım. Doğru harfleri tuturmak için bayağı çaba sarfettim. Xperia bu konuda SK den çok geride.
Hocam bende Swiftkey den buna geçtim. TouchPal in eksikleri vardı mesela sayı tuş takımı yoktu üstte falan. Ama güncelleme ile düzelince geçtim ben yine. Swiftkey in tahminleri çok daha iyiydi ama ısınamadım. Fakat aradan kaç ay geçti bir indirip tekrar denememde fayda var :)

Raz3rs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 4C
Konular
7
Bu önerilerden sonra bana çok sevdiğim Xperia Klavyemi bıraktırmayın ama. :D

Dostum SwiftKey e biraz şans verirsen neden XPeria klavyenin hantallığı ile uğraşmışım diyeceksin emin olabilirsin :)

Arkadaşın dediği gibi TouchPal da bayağı yol kat etti. Onu da deneyebilirsin. Ama bu klavyeler varken XPeria ilk 3 e bile zor girer emin ol :)

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Dostum SwiftKey e biraz şans verirsen neden XPeria klavyenin hantallığı ile uğraşmışım diyeceksin emin olabilirsin :)

Arkadaşın dediği gibi TouchPal da bayağı yol kat etti. Onu da deneyebilirsin. Ama bu klavyeler varken XPeria ilk 3 e bile zor girer emin ol :)
Hocam hantallık derken ne hantallığı? Bu arada size önerilerin gelmemesinin sebebi dil önerilerini indirmemiş olmanızdan kaynaklanıyor olabilir mi?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bende ByKatre hocamın önerisi üzerine xperia klavyeye geçtim. İlk 1 hafta gerçekten zor gelmişti evet fakat şuan alıştım. Zevk meselesi sonuçta değil mi? Zevkinize uygun olanı bulun geçin :)

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Raz3rs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 4C
Konular
7
Hocam hantallık derken ne hantallığı? Bu arada size önerilerin gelmemesinin sebebi dil önerilerini indirmemiş olmanızdan kaynaklanıyor olabilir mi?
Hocam öneriler geliyor. Dil seçili ve tüm ayarları yapılı. Fakat SK (SwiftKey) çok daha hızlı önerilerde bulunuyor. Dediğim gibi ben harflere bakmadan yazıyorum ve kolay kolay hiç yanlış yazmıyorum. Ama Xpreia bunu o kadar iyi sezemiyor ve de gerçekten SK ye göre beni rahatsız edici derecede geç önerilerde bulunuyor. SK harflere basarken anında işliyor, XPeria yaklaşık bir iki sn geç öneriyor. Ve de cümle takibi yapmıyor. Hazır kelimeler getirmiyor konuşmalarınızı okuyup.

Üst Alt