Xiamoi Mi 4 Klavye

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Swiftkey demiş ahali ama ben TouchPal diyorum. Swiftkey de kullandım çünkü. Her ikisi de kafa kafaya tum özellikleri ama TouchPal daha hafif gibi. Sağ twix sol twix gibi bunlar :) Sende ikisini dene tarafını seç :D

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hocam Xperia da Türkçe karakterleri gizleme var mı? Normal ing klavye gibi yapma yani.
Var hocam ama bu haliyle çok daha iyi. Alışmadan önce zor gibi geliyor. Bende Google Klavyeden geçerken zorlanmıştım ama kullanmaya başlayınca on numara olduğunu anlıyorsun. Kelime tahminleri özellikle çok iyi.

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Var hocam ama bu haliyle çok daha iyi. Alışmadan önce zor gibi geliyor. Bende Google Klavyeden geçerken zorlanmıştım ama kullanmaya başlayınca on numara olduğunu anlıyorsun. Kelime tahminleri özellikle çok iyi.
Ya tam hatırlamıyorum ama bir sorun yaşadığım için kaldırdım ve sorun Türkçe karakter ve sözlükte ilgiliydi. Sizden ricam Türkçe karakterleri kapatıp yazı yazmaya başlayın. Sorunsuz yapıyorsanız ve tahminde yapıyorsa link bekliyorum :)

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Raz3rs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 4C
Konular
7
Kesinlikle Xperia.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam siz deyince bi indirdim denedim de.SwiftKey kesinlikle çok daha hızlı ve de çok daha başarılı öneriler yapıyor. Swiftkey bir de yazıları okuma özelliğine sahip olduğu için gelen giden mesajlar maillerdeki geçen cümleleri hızlıca yazabilmeniz için önerilerde bulunuyor. XPreia bunu ayırt etmiyor ve gerçekten Swiftkeye göre epey ağır geldi bana. Ama rakam dizilimlerinin iostaki gibi olması güzel olmuş. Fakat dediğim gibi swiftkey çok çok daha seri ve başarılı bir klavye bana göre

Raz3rs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 4C
Konular
7
Swiftkey demiş ahali ama ben TouchPal diyorum. Swiftkey de kullandım çünkü. Her ikisi de kafa kafaya tum özellikleri ama TouchPal daha hafif gibi. Sağ twix sol twix gibi bunlar :) Sende ikisini dene tarafını seç :D
Hocam ben de TocuhPal kullandım bir ara Swiftkeyden sonra. Dediğiniz gibi daha hafif geldi ama şu an tam hatırlayamadığım bir iki şey can sıkıcı geldiği için yine Swiftkeye dönmüştüm. Ama TouchPal da gerçekten çok seri ve sağlam önerileri var.

Bu arada Xpreia klavyenin kaydırarak yazı ayzdırma özelliği Swiftkeye ve TouchPala göre çok başarısız. Ben SK de klavyeye bakmadan yazıyorum neredeyse. O yüzden XPeriada çok zorlandım. Doğru harfleri tuturmak için bayağı çaba sarfettim. Xperia bu konuda SK den çok geride.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72