- Adım
- MIUI Destek
- Cihazım
- POCO X3 PRO
- Meslek
- ROM Geliştiricisi
- Konular
- 36
7 dolar hocam.kaç para ödememiz gerekir mirza beye
7 dolar hocam.kaç para ödememiz gerekir mirza beye
Boşa rom reklamı yapmayın. Elite denedim çöp pulse bile daha iyiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.EliteGaming alın arkanıza yaslanın.
mint elite rom dan 10 kat daha iyi her türlü iddaa ya varım7 dolar hocam.
önce forumda, poco facebook grubunda ve telegramda beni ve gönderilerimi araştırırsanız reklam yapmadığımı anlarsınız hocam. Pulse ile elite i kıyaslarsak; pulse de doğru düzgün destek yok. Evo da en ufak şeyde ben böyleyim diyip tersleyip geçiştiriyor ve rom başına 150 TL donate alıyor.Boşa rom reklamı yapmayın. Elite denedim çöp pulse bile daha iyi
Mint romları eski nfc cihazıma ghost touch yaptırıyordu o yüzden uzak duruyorum hocam. Birde encrpyted data sorununu yeni çözdüm. Gelişi güzel rom kurmuyorum artık.mint elite rom dan 10 kat daha iyi her türlü iddaa ya varım
valla ben android 11 de 12 de mint kullandım gayet memnunum lyb kernel mint rom gayet güzel mirza nın yaptığı romlar gaming romlar avm mermisine kafa atmıyorsa 14 dolar ödemenin anlamı yokMint romları eski nfc cihazıma ghost touch yaptırıyordu o yüzden uzak duruyorum hocam. Birde encrpyted data sorununu yeni çözdüm. Gelişi güzel rom kurmuyorum artık.
Bana nfc cihazımdan kötü bir intiba bıraktığı için mint' e soğuk durumdayım Covenant ı beğenmiştim ancak şarjı hızlı gidiyordu. Miuigoplus = Miui Çöp plus zaten. Birtek xiaomi.eu nun v614' ünü oyunlarda denemedim, imkanı olan deneyebilir.valla ben android 11 de 12 de mint kullandım gayet memnunum lyb kernel mint rom gayet güzel mirza nın yaptığı romlar gaming romlar avm mermisine kafa atmıyorsa 14 dolar ödemenin anlamı yok
ben mint dısında daha kullanmam hepsinin sesi çok çok az mint de sesi yarimin altinda oyun oynuyorumBana nfc cihazımdan kötü bir intiba bıraktığı için mint' e soğuk durumdayım Covenant ı beğenmiştim ancak şarjı hızlı gidiyordu. Miuigoplus = Miui Çöp plus zaten. Birtek xiaomi.eu nun v614' ünü oyunlarda denemedim, imkanı olan deneyebilir.
bu arada 7 dolar
X3 stock stereo modülü vardır içindeben mint dısında daha kullanmam hepsinin sesi çok çok az mint de sesi yarimin altinda oyun oynuyorum
Selam bataryayı nerden aldın, orjinal mi? veya garantiye mi gönderdinDeneyim hocam da düzelmezse nolcak . Batarya da taze yeni değişti hiç bir hasarı yok .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve şunu da ekleyim csx 13.0.4 ü batarya değiştikten sonra 13.0.5 geçmeden önce yine kullandım kesinlikle böyle bir sorunu yoktu . Her şey 13.0.5 ten geri buna geçince başladı