Rom X3 Pro Sakın Güncellemeyin

• Konbuyu başlatan Üye silindi 278685
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 53
  • Görüntüleme 5K

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Boşa rom reklamı yapmayın. Elite denedim çöp pulse bile daha iyi
önce forumda, poco facebook grubunda ve telegramda beni ve gönderilerimi araştırırsanız reklam yapmadığımı anlarsınız hocam. Pulse ile elite i kıyaslarsak; pulse de doğru düzgün destek yok. Evo da en ufak şeyde ben böyleyim diyip tersleyip geçiştiriyor ve rom başına 150 TL donate alıyor.
Elite, 6 aylık üyelik yapıyor. Destek konusu güzel, gruba yazar yazmaz üretici kendisi ilgileniyor. Ki 13.0.5.0 sürümünün NextGen olanı cidden iyi.
Dün de EliteGaming sürümü yayınlandı. Boş yere insanları yönlendirip para harcatacak değilim. Bende rom üreticisiyim, bir roma para vermeyi övmem haliyle. Ama bu kez gerçekten adam yapmış ki burada insanlara bilgisini veriyorum. Pencereye farklı açılardan da bakalım lütfen.

Ayrıca pulse encrypt rom. Sonrasında decrypted bir roma geçerken mount data(decrpyted password) sorunu yaşatıyor. Dfe dosyalarıyla falan da açılmıyor.
Herşey kullanıcın kendi insiyatifinde, mesela xiaomi.eu v614 de performans sürümü. onu da deneyebilirsin, Gladiator Os da deneyebilirsin, elite de satın alabilirsin. kimseye reklam kasıp da boşa para harcatacak değiliz. Öyle bir derdim olsa bugüne kadar kendi romlarımı ücretli yapardım onları reklam ederdim zaten.

Son düzenleme:

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
mint elite rom dan 10 kat daha iyi her türlü iddaa ya varım :)
Mint romları eski nfc cihazıma ghost touch yaptırıyordu o yüzden uzak duruyorum hocam. Birde encrpyted data sorununu yeni çözdüm. Gelişi güzel rom kurmuyorum artık.

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
Mint romları eski nfc cihazıma ghost touch yaptırıyordu o yüzden uzak duruyorum hocam. Birde encrpyted data sorununu yeni çözdüm. Gelişi güzel rom kurmuyorum artık.
valla ben android 11 de 12 de mint kullandım gayet memnunum lyb kernel mint rom gayet güzel mirza nın yaptığı romlar gaming romlar avm mermisine kafa atmıyorsa 14 dolar ödemenin anlamı yok :)

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
valla ben android 11 de 12 de mint kullandım gayet memnunum lyb kernel mint rom gayet güzel mirza nın yaptığı romlar gaming romlar avm mermisine kafa atmıyorsa 14 dolar ödemenin anlamı yok :)
Bana nfc cihazımdan kötü bir intiba bıraktığı için mint' e soğuk durumdayım :) Covenant ı beğenmiştim ancak şarjı hızlı gidiyordu. Miuigoplus = Miui Çöp plus zaten. Birtek xiaomi.eu nun v614' ünü oyunlarda denemedim, imkanı olan deneyebilir.
bu arada 7 dolar :D

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
Bana nfc cihazımdan kötü bir intiba bıraktığı için mint' e soğuk durumdayım :) Covenant ı beğenmiştim ancak şarjı hızlı gidiyordu. Miuigoplus = Miui Çöp plus zaten. Birtek xiaomi.eu nun v614' ünü oyunlarda denemedim, imkanı olan deneyebilir.
bu arada 7 dolar :D
ben mint dısında daha kullanmam hepsinin sesi çok çok az mint de sesi yarimin altinda oyun oynuyorum

Fyzlvq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
2
Deneyim hocam da düzelmezse nolcak . Batarya da taze yeni değişti hiç bir hasarı yok .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve şunu da ekleyim csx 13.0.4 ü batarya değiştikten sonra 13.0.5 geçmeden önce yine kullandım kesinlikle böyle bir sorunu yoktu . Her şey 13.0.5 ten geri buna geçince başladı
Selam bataryayı nerden aldın, orjinal mi? veya garantiye mi gönderdin

Üst Alt