Rom X3 Pro Sakın Güncellemeyin

• Konbuyu başlatan Üye silindi 278685
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 53
  • Görüntüleme 5K
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Ve işin enteresan tarafı bir kaç gün önce sorun tamamen düzelmiş olmasına rağmen o güncelleme sonrası tekrar başlaması insanı pmicten yine şüphe ettiriyor

portakal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
5
Hocam önce 12 fastboot basıcam 12 de sorun yok zaten bu sorun özellikle MIUI 13 te çıkıyor ama mutlaka halledilebilir olmasi lazım . Sonra MIUI 13 stock fastboot basıcam yine ardından cloudfive kurucam olmazsa ayni adımları yapıp bu sefer de csx denicem . Ama sorun çözülmez ise ne yapacağımı bu sefer bilmiyorum .
oda olmazsa mecbur stock kurman gerek bence tel de kendine gelir biraz

Ü

Üye silindi 278685

Guest
oda olabilir sadece romda mı problem olup olmadığına bakmaya çalışıyoruz.
Tamamdır hocam deneyip sonuçları paylasicam . Ve sorun play store da falan değil internet kullanan herhangi bir uygulama yine aynı sekilde böyle bir grafik getiriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oda olmazsa mecbur stock kurman gerek bence
Ama diğerlerinde neden olmuyorken sadece özellikle bende oluyor bence bunun mutlaka bir çözümü olmalı

portakal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
5
Tamamdır hocam deneyip sonuçları paylasicam . Ve sorun play store da falan değil internet kullanan herhangi bir uygulama yine aynı sekilde böyle bir grafik getiriyor

Ama diğerlerinde neden olmuyorken sadece özellikle bende oluyor bence bunun mutlaka bir çözümü olmalı
çok uzun olacak ama bence stock kurup tekrar custom rom kur derim.cihaz biraz temizlenmiş olur

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
13.0.4 csx kullanıyordum gayet memnundum böyle bir sorun da yoktu . 2-3 gün sonra 13.0.5 güncellemesi sunuldu . Dün değil ondan önceki gün ise guncelleme sunuldu ve csx yani custom MIUI rom hazırlayan bir firma bu güncellemeyi kendileri dahi zor da olsa bir şekilde hazırladı ve sundu . Sonuç ortada oldukça berbat bir güncelleme temiz flashlama ile geçmiştim . 13.0.4 e de döndüm bir türlü burası düzelmedi . Biliyorsunuz pmic sorunu da var acaba onunla mi alakalı bilmem ama güncelleyen arkadaşların hepsi hangi custom MIUI olursa olsun şikayetçi.
- Tel şarj olmuyor
- Yukardaki görseldeki gibi oluyor
- Tel sürekli kendini yeniden başlatıyor
İnsanlarda bu gibi sorunlar var dikkat edin ve bilen bir arkadaş bu sorunu nasıl çözülür söyler ise çok sevaba geçer .Daha önce de başıma gelmişti ama nasıl geçti inanın bilmiyorum bu romu kullanın gayet güzel çıktığından beri ben kullanıyorum stabil den bin kere daha stabil
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ü

Üye silindi 278685

Guest

Yani ?

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
yukarıdaki sorun olur mu hocam rom güzelmiş ama bana o sorunun olmaması lazım sadece tüm MIUI 13 romlarda oluyor MIUI 12 de olmuyor
vallahi ben 2 aydır kullanıyorum hocam en ufak soruna rastlamadım mi11 rom dan port bu five miuicsx miuimix goplus elite rom larin tamamini kullandım en iyisi budur denemenizi tavsiye ederim

Üst Alt