Rom X3 Pro Sakın Güncellemeyin

• Konbuyu başlatan Üye silindi 278685
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 53
  • Görüntüleme 5K

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
gardasım var bende go plus telegram grubu ndan aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@zorbey3434 bunu eklersen telegram dan atayim dosyayi

Hocam ben Mintteydim Gameunlocker modülü yukledim pil performans ayarlarını sifirladiktan sonra sürekli yeniden baslatti şimdi tekrar yukleyecem acaba bildiginiz pubg 90 fps modülü varmı? Yoksa telefon ilk açıldığında pil performansı sifirlasam pubg 90 fpsi verir mi oyunda ?
sıfrlarsan ekran 90 hz ise 90 verir 120 ise 120 verir

melihscofield0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Burger King
Konular
11
Hocam bende o güncelleme yüklü ve bu sorunların tanesi bile yok? Acaba rom reklamı yapıyor olabilir miyiz?

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
m3tinkn
  • 3.24 Telegram, Whatsapp, Facebook vb. harici sitelere ve sosyal medya uygulamalarında yer alan platformlara yönlendirme yapılması yasaktır.

• 3.25 Üyelerimizin mesajları, konuları, profil bilgileri vb. açıkça görülebilen alanlarda mail adresi, telefon numarası, sosyal medya hesapları gibi kişisel iletişim bilgilerini paylaşmaları yasaktır. Forumumuzda iletişim forum üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Forum üzerinden iletişimi sürdürürsek sevinirim.

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
m3tinkn
  • 3.24 Telegram, Whatsapp, Facebook vb. harici sitelere ve sosyal medya uygulamalarında yer alan platformlara yönlendirme yapılması yasaktır.

• 3.25 Üyelerimizin mesajları, konuları, profil bilgileri vb. açıkça görülebilen alanlarda mail adresi, telefon numarası, sosyal medya hesapları gibi kişisel iletişim bilgilerini paylaşmaları yasaktır. Forumumuzda iletişim forum üzerinden gerçekleştirilmektedir.

tamam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

m3tinkn

enteresan ne paylaştığımı bile unuttum

Üst Alt