Yardım Windows sürücüsü

CemS75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
2
Arkadaşlar cihazı yeni aldım.
Cihazın içerisine Video ve müzik, ofis belgeleri gibi dosyalarımı atabilmem için cihazı USB depolama aygıtı gibi gösteren sürücüleri nereden bulabilirim.
Mobiledit programı ile rehberi falan aktarabiliyorum. Ama direkt olarak cihazın içine dosya kopyalayamıyorum. Mobiledit programının yüklediği sürücü, cihazı android telefon olarak tanıtıyor.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Tıklayınca "Bu aygıt için sürücü bulunamıyor" yazısı çıkıyor. Herhangi bir alt sürücü seçme şansı vermiyor.
Normalde dışarıdan bir sürücü yüklemeden Windows un kendisi cihazı USB depolama aygıtı olarak görmelimiy di?
Windows otomatik tanımalıydı cihazı, windowdta sorun olabilir şuan kestiremedim. İnternetten sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmayı araştırın bir de öyle deneyin.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Birde bilgisayarınızın WİN10 olarak vay sayarak bu güncellemeyi yüklemenizi tavsiye ederim.

Oyla:

CemS75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
2
Birde bilgisayarınızın WİN10 olarak vay sayarak bu güncellemeyi yüklemenizi tavsiye ederim.

Türkçe Win10 64 bit yüklü. otomatik güncelemeler devrede.
linkteki update dosyalarının her ikisinide (32 ve 63 bit) denedim yüklenmiyor. Hata veriyor.

Oyla:

CemS75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
2
Sorunu çözdüm debug modu açık diye oluyormuş. Kapatınca düzeldi.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Sorunu çözdüm debug modu açık diye oluyormuş. Kapatınca düzeldi.

USB Debung (USB Hata Ayıklama) Açık Olmadığı Sürece Ne Dosya Transferi, Nede Fastbootta Rom Yükleyebilirsiniz. Tüm Rom Yükleme Konularında veya Rehberlerinde Bu Ayarın Açılması Belirtiliyor ;)

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
USB Debung (USB Hata Ayıklama) Açık Olmadığı Sürece Ne Dosya Transferi, Nede Fastbootta Rom Yükleyebilirsiniz. Tüm Rom Yükleme Konularında veya Rehberlerinde Bu Ayarın Açılması Belirtiliyor ;)
Hocam usb debug adb protokolüdür, fastboot protokolüyle alakalı değildir. Elinizde mi5 var isterseniz hata ayıklamayı kapatıp fastboot tan rom yüklemeyi deneyin, yükleyecektir :) Dosya transferine geldiğimizde hem usb debug hem de mtp protokolleri kullanılabilir.

Oyla:

CemS75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
2
Hocam usb debug adb protokolüdür, fastboot protokolüyle alakalı değildir. Elinizde mi5 var isterseniz hata ayıklamayı kapatıp fastboot tan rom yüklemeyi deneyin, yükleyecektir :) Dosya transferine geldiğimizde hem usb debug hem de mtp protokolleri kullanılabilir.

İlginç bir şekilde USB hata ayıklama modunu kapattığımda windows cihazı normal olarak tanıdı, MTP yi seçip dosyalarımı kopyalayabildim. USB hata ayıklamayı açınca ise aygıt yöneticisinde, sürücüde ünlem işareti oluyor ve cihaz bilgisayarım da görünmediği için dosya kopyalayamıyorum.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt