- Adım
- Halil
- Cihazım
- Poco X5 Pro 5G
- Meslek
- Bilişim ırgatı
- Konular
- 211
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef hocam zamanında freedos aldım ben bundan 12 yıl önce sonra win 7 yaptım. Sonra 10 yaptım. Key aldım. 11 e yükseltme yaptım. Şimdi sıfırdan format atınca key gider. Şimdi hatırlamıyorum ama aldığım key OEM değildi heralde. Uzun zaman oldu. Sorun key değil gene key alırım da. Cihaz 12 yıllık. TPM olayından dolayı güncelleme kısıtlamasına gittiyse Bill amca, böylede kullanmaya devam ederiz. Yapcak bişey yok.Hocam cihaz freedos değilse ister win10 ister win11 kurunca interneti görür görmez etkinleşiyor. Yükseltme, çıtayla destekleme falan gerek yok. Arkadaş iso dosyasının olduğu linki atmış, tpm falan için de rufus programı ile kurup geçeceksin. Bu kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende onu anlamadım işte. Etkinleştirme de sorun olmadı. Ama sistem 21H2 şu anda. Güncelleme de bişey görünmüyor. 22H2 yok.W11'e geçtikten sonra güncelleme sorunu olmuyor TPM nedeniyle veya başka nedenle. Intel 4. Nesil işlemcim var, 22H2 yüklü. Şu anki Windows'unuz orjinal ise keyi bilmenize de almanıza da gerek yok. Kurulumdan sonra Windows otomatik etkinleşir.
Catalog update sitesinden paketi indirdim. Onuda kurmuyor. Sisteminize uyumlu değil diye hata veriyor. X64 paket indirdim. Hatta acaba yanlış mı indirdim diye bi daha indirdim