Yardım Windows 11 satılık key

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Win11 26 Eylül itibariyle büyük bir güncelleme aldı fakat ben hâlâ sevemedim hocam, daha yavaş açılmaya başladı. 5600x işlemci, 3060 Ti ve 32 gb Corsair ramler var ama yine de yavaş. Bilginiz olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harddiski değiştim diye OEM'i kullanamaz oldum, o yüzden retail daha sağlıklı BENCE.
OEM tek bilgisayar şartlı olduğu için güvenilir aslında ikinci bir kişi kullanamıyor.
Retail key bir şekilde ele geçirilirse ki bu oluyor o zaman sorunlar başlıyor.

Ben şu an piyasadaki en iyi SSD'lerden biriyle Windows 11 açılış hızına kanser oldum. Aslında benim yavaş dediğim değer 20 saniye ama daha hızlı olması lazım Windows 10, 10 saniye görmüyor. :D

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
22
OEM tek bilgisayar şartlı olduğu için güvenilir aslında ikinci bir kişi kullanamıyor.
Retail key bir şekilde ele geçirilirse ki bu oluyor o zaman sorunlar başlıyor.

Ben şu an piyasadaki en iyi SSD'lerden biriyle Windows 11 açılış hızına kanser oldum. Aslında benim yavaş dediğim değer 20 saniye ama daha hızlı olması lazım Windows 10, 10 saniye görmüyor. :D
Bende de Kingston KC3000 1TB 7000 MB/s - 6000MB/s Ssd var fakat win10 kullanırken 7.9 saniyede BIOS zamanı ile geliyordu ekran, win11de dediğiniz gibi geç açılıyor. Bence hâlâ en sağlıklısı win10 gibi geliyor. Bugün win10a geçeceğim.

Herkese merhaba dostlar. 12 senelik bir Lenovo laptopum var. En son laptopa ram ekledim, birde 256 lık SSD aldım. Win 10 kullanmaya devam ediyorum. Uzun süre win 11 olgunlaşmasını bekledim. Dün iş yerinde win 11 test ettim. Baya iyi olmuş. Şimdi evimdeki 12 yıllık laptopa malum tpm 2.0 atlatma yolları ile temiz win 11 yüklicem. Sonrasında etkinleştirme muhabbeti var malumunuz. Ben şu satılan dijital keylerden alayım diyorum. Daha önceleri hep kmspico vs kullanıp etkinleştirme yapıyordum. Dijital keyler 90₺ gibi bir rakam. Ama o kadar çok site varki hangisi güvenilir bilemedim. Daha önce dijital lisans alan ve güvenilir bir yer tavsiye edecek biri varmı? Link verebilir misiniz?
Sağlam Lisansa bakabilirsiniz.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Bende de Kingston KC3000 1TB 7000 MB/s - 6000MB/s Ssd var fakat win10 kullanırken 7.9 saniyede BIOS zamanı ile geliyordu ekran, win11de dediğiniz gibi geç açılıyor. Bence hâlâ en sağlıklısı win10 gibi geliyor. Bugün win10a geçeceğim.

Sağlam Lisansa bakabilirsiniz.
Site önerisi için teşekkürler

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Halil hocam halen lisans arayışında isen yardımcı olurum, istediğin zaman ücreti gönderirsin. Aldıysan da hayırlı olsun..

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Halil hocam halen lisans arayışında isen yardımcı olurum, istediğin zaman ücreti gönderirsin. Aldıysan da hayırlı olsun..
Selam hocam. Önce bi yükseltme seçeneğini deneyeceğim. Donanım haber forumda bi yöntem var. Olmazsa sıfırdan kurup key alcam. Teşekkürler.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Selam hocam. Önce bi yükseltme seçeneğini deneyeceğim. Donanım haber forumda bi yöntem var. Olmazsa sıfırdan kurup key alcam. Teşekkürler.

Tamam hocam, olası bir durumda yazın bana ayarlarız.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Win 11 iso indirdim. Tpm ayarları ile oynadım. Yükseltme başladı. Uzun süredir %82 de bakalım ne olacak. 🙂 bazı forumlarda sabaha kadar bekleyip olumlu sonuçlananlar var. Olmazsa yarın birde sıfırdan kurulum yapmayı denerim.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Yükseltme başarılı
Schwzz hocam şimdilik keye ihtiyaç yok. Olursa sizi rahatsız ederim. Herkese teşekkürler

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Yükseltme başarılı
Schwzz hocam şimdilik keye ihtiyaç yok. Olursa sizi rahatsız ederim. Herkese teşekkürler
Hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız.
Bu gidişle ben de 11e yükseltme yapacağım sanırım Home sürüm daha iyi olabilir diye düşünüyorum pro pek sevmemiştim.

Windows 10 güncelleme ile sorunlar çıkarmaya başladı herhalde Windows 11'e gelin diyor. :)

Bu arada Windows 10 key ile direkt Windows 11 kurulumu oluyormuş zaten yükseltme vs gereksiz çaba aslında direkt bir kurulum hazırlayıp Windows 10 key girmek yetiyor.

Üst Alt