Yardım Widget

Muzo35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muzo35
Cihazım
S9+
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
13.0.2.0 RGDTWXM
Telefon Modeli
Redmi note 11 pro (viva)
Bootloader Kilidi
Açık
İyi forumlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Resim de görünen tarz da orjinal olarak widgetleri nasıl kullanabilirim ve widgetlerle başım dertte boyutlarını istediğim gibi ayarlayamıyorum bunu nasıl yapabilirim?

Ekli dosyalar

• IMG_20220702_162220.jpg
    IMG_20220702_162220.jpg
    184,9 KB · Görüntüleme: 40

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
124
Hocam cihazınızda root varsa sipollo mod kullanmanızı tavsiye ederim. Hem birçok özelleştirme sunuyor, hemde app vault (widget) güncel sürümünü kuruyor. Yani istediğiniz kişiselleştirmeyi sunuyor:

Kolay gelsin. İyi günler :)
Hocam öyle bişi dediniz ki an root atasım geldi :D

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Root atıp rom kurmak istiyorum hocam da cihazı boşaltmak zor geliyor whew~~

Hocam bilgisayarınız varsa 2x2 işlem. Usb kabloyla bilgisayara bağlayın telefonu. Tüm resimleri ve Whatsapp klasörünü kopyalayın (resmi Whatsapp kullanıyorsanız gmail üzerinden de yedek ala bilirsiniz, modlanmış Whatsapp kullanıyorsanız bu yolu tercih edin, yada internet bağlantınız yavaşsa bu yolu tercih ede bilirsiniz). Geri kalan kişiler, notlar, çağrı geçmişi ve s. Gmail'e ve ya Mi hesabınıza yedeklenmiştir (otomatik yedek açıksa, değilse kendiniz Mi hesabınız üzerinden yedekleyin). Ek olarak uygulamalarınız listesini ekran görüntüsünü de ala bilirsiniz.

Ben her geçiş yaptığım rom'u bu şekilde kullandım, tabi "dirty flash" denilen şey de var. Dosyalarınız silinmeden aynı tabanlı başka bir romu kurmanızı sağlıyor. Ama pek tavsiye etmem, custom rom'lar zaten çok mükemmel çalışmıyorlar, birde başka bir rom'un üzerine kurarsak düşünemiyorum bile.

Oyla:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
124
Hocam bilgisayarınız varsa 2x2 işlem. Usb kabloyla bilgisayara bağlayın telefonu. Tüm resimleri ve Whatsapp klasörünü kopyalayın (resmi Whatsapp kullanıyorsanız gmail üzerinden de yedek ala bilirsiniz, modlanmış Whatsapp kullanıyorsanız bu yolu tercih edin, yada internet bağlantınız yavaşsa bu yolu tercih ede bilirsiniz). Geri kalan kişiler, notlar, çağrı geçmişi ve s. Gmail'e ve ya Mi hesabınıza yedeklenmiştir (otomatik yedek açıksa, değilse kendiniz Mi hesabınız üzerinden yedekleyin). Ek olarak uygulamalarınız listesini ekran görüntüsünü de ala bilirsiniz.

Ben her geçiş yaptığım rom'u bu şekilde kullandım, tabi "dirty flash" denilen şey de var. Dosyalarınız silinmeden aynı tabanlı başka bir romu kurmanızı sağlıyor. Ama pek tavsiye etmem, custom rom'lar zaten çok mükemmel çalışmıyorlar, birde başka bir rom'un üzerine kurarsak düşünemiyorum bile.
Aslında hocam kopyalamak bir iş değil de forum da görüyorum telefonu brick olanlar var hani doğru yaptığım halde telefona birşey olursa diye çekiniyorum. Daha öncede Samsung telefonda bu işlerle uğraştım da bunda bi geri duruyorum.wasntme~~ Zaten root ve rom(bi ihtimal) atsam bana yeter. Rom değiştirme ile uğraşmam bana MIUI13 rom veya batarya konusunda bi rom kursam yeter.

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Aslında hocam kopyalamak bir iş değil de forum da görüyorum telefonu brick olanlar var hani doğru yaptığım halde telefona birşey olursa diye çekiniyorum. Daha öncede Samsung telefonda bu işlerle uğraştım da bunda bi geri duruyorum.wasntme~~ Zaten root ve rom(bi ihtimal) atsam bana yeter. Rom değiştirme ile uğraşmam bana MIUI13 rom veya batarya konusunda bi rom kursam yeter.
Hocam korkmayın derim. Cihazınızın işlemcisi snapdragon. Mtk gibi geliştiricilere zorluk çıkaran, üflesen brick olan bir işlemci değil. Bu yüzden cihazınız için yapılan modlar/romlar/recovery'ler ve s. Çok daha stabil ve genellikle başka bir cihazdan port değilde, geliştirici tarafından yapılmış official modlar oluyor. Tabi sizi teşvik etdikden sonra bir sorun olmasını istemem bu yüzden karar sizin. Ama eğer bir çılgınlık yapmak isterseniz cihazınızın bölmesindeki rehberlerden yararlanın derim. Çünki bunlar en sorunsuz ve herkeste çalışan yöntemler. Rehber konu okuyupta "cihazım brick oldu" yazan birisini görmedim. Yinede karar sizin.

Oyla:
Üst Alt