Yardım Widget

Muzo35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muzo35
Cihazım
S9+
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
13.0.2.0 RGDTWXM
Telefon Modeli
Redmi note 11 pro (viva)
Bootloader Kilidi
Açık
İyi forumlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Resim de görünen tarz da orjinal olarak widgetleri nasıl kullanabilirim ve widgetlerle başım dertte boyutlarını istediğim gibi ayarlayamıyorum bunu nasıl yapabilirim?

Ekli dosyalar

• IMG_20220702_162220.jpg
    IMG_20220702_162220.jpg
    184,9 KB · Görüntüleme: 40

Muzo35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muzo35
Cihazım
S9+
Konular
7
Hocam zaten sistemi yeniden kurduğunuz için modül kaldırılmış durumda. Ama modül ana ekran uygulaması yerine geçtiği için Miui Launcheri silmiş. Bende bu durumla karşılaştım. Büyük bir sorun yok merak etmeyin.
1. Kilit ekranında "Kontrol Paneli" ni açın. Sağ üstdeki küçük ayarlar simgesine dokununun
2. "Kilit ekranı - Sol panel kısayolları" yolunu takip edin.
3. Magisk uygulamasını kısayollara ekleyin
4. Telefonu kilitleyin, sol paneli açın ve Magisk uygulamasına tıklayın.
5. Magisk'den yeniden aynı modülü flaşlayın

Sorun çözülecektir. Sonra isterseniz kaldıra bilirsiniz.
Magisk i tekrar yüklediğim de cihaz yine açılmıyor magsik i yüklemeden modülü tekrar flaslayamıyorum kaldı böyle arada komple sıfırlamak istemiyorum başka çözüm yoksa onu yapıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Magisk i tekrar yüklediğim de cihaz yine açılmıyor magsik i yüklemeden modülü tekrar flaslayamıyorum kaldı böyle arada komple sıfırlamak istemiyorum başka çözüm yoksa onu yapıcam
sıfırladım cihazı baştan kurucam önerdiğiniz modülüde ekliycem teşekkürler

Son düzenleme:
Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
1. Telefonda yine aynı yolla ayarlara girin. "Ayarlar - Uygulamalar" bolümünden 3 noktaya tıklayın. "Tüm uygulamaları göster / sistem uygulamaları göster" tıklayın. Sonra arama kısmına "ext" yazın. Eğer hala kaldırılmamışsa silin.
2. Custom recovery'e girin. "Dosya yöneticisi - data - adb - modules" yolunu takip edin. Oradan SipolloModu silin. Sonra yeniden Magisk kurun

Bu ikisinide deneyin. Eğer açılmazsa başka çare yok. Bilgisayardan Whatsapp ve s. yedeğinizi dosya biçiminde kopyalayın.

Kusura bakmayın hocam. Böyle olacağını bilseydim hiç önermezdim :(

Oyla:

Muzo35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muzo35
Cihazım
S9+
Konular
7
1. Telefonda yine aynı yolla ayarlara girin. "Ayarlar - Uygulamalar" bolümünden 3 noktaya tıklayın. "Tüm uygulamaları göster / sistem uygulamaları göster" tıklayın. Sonra arama kısmına "ext" yazın. Eğer hala kaldırılmamışsa silin.
2. Custom recovery'e girin. "Dosya yöneticisi - data - adb - modules" yolunu takip edin. Oradan SipolloModu silin. Sonra yeniden Magisk kurun

Bu ikisinide deneyin. Eğer açılmazsa başka çare yok. Bilgisayardan Whatsapp ve s. yedeğinizi dosya biçiminde kopyalayın.

Kusura bakmayın hocam. Böyle olacağını bilseydim hiç önermezdim :(
sıkıntı yok sıfırladım komple ama tekrar deniycem olur böyle şeyler :) şu sizin önerdiniğinz magisk modülünü de yüklüycem tekrar bir şey olursa onunla geri dönerim artık

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
sıkıntı yok sıfırladım komple ama tekrar deniycem olur böyle şeyler :) şu sizin önerdiniğinz magisk modülünü de yüklüycem tekrar bir şey olursa onunla geri dönerim artık
Bu defa sorunsuz kurulması gerek. Kurulmasa yapacak birşey yok.

Eğer kurduktan sonra beğenmez (ki, hiç sanmıyorum. Bağımlılık yapıyor. Her geçtiğim miui romda kullanıyordum, özellikle iOS tarzı son uygulamar kısmı çok hoş) ve kaldırmak isterseniz verdiğim modülü kaldırdıktan sonra flaşlayın. Yapımcının dediğine göre sistem üzerinde kalan dosyaları temizliyor. Yani yapmakta fayda var. Modülde hiçbir değişiklik yapmadım, Telegram'dan indirdikden sonra direk burays yükledkm. İçiniz rahat olsun :)

Ekli dosyalar

• Packagecachecleaner.zip
    5,5 KB · Görüntüleme: 0
Oyla:

Muzo35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muzo35
Cihazım
S9+
Konular
7
Bu defa sorunsuz kurulması gerek. Kurulmasa yapacak birşey yok.

Eğer kurduktan sonra beğenmez (ki, hiç sanmıyorum. Bağımlılık yapıyor. Her geçtiğim miui romda kullanıyordum, özellikle iOS tarzı son uygulamar kısmı çok hoş) ve kaldırmak isterseniz verdiğim modülü kaldırdıktan sonra flaşlayın. Yapımcının dediğine göre sistem üzerinde kalan dosyaları temizliyor. Yani yapmakta fayda var. Modülde hiçbir değişiklik yapmadım, Telegram'dan indirdikden sonra direk burays yükledkm. İçiniz rahat olsun :)
Tekrar denedim yapamadım valla ses kısmaya bastığım halde olmadı şu önerdiğinz recovery modülüde kurdum yeniden başlat demeden öteki modülü kurdum sistemi tekrsr kurdum şimdi korkuyorum artık denesem mi tekrar

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Tekrar denedim yapamadım valla ses kısmaya bastığım halde olmadı şu önerdiğinz recovery modülüde kurdum yeniden başlat demeden öteki modülü kurdum sistemi tekrsr kurdum şimdi korkuyorum artık denesem mi tekrar
Denemeyin hocam boşverin. Sizin romunuzla uyumlu değil demek ki.

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Bu kadar uğraştık olsaydı keşke
İlk önce sorunun miui 13'den kaynaklandığını düşündüm. Ama modülün altına birisi miui 13 custom rom üzerinde kullana bildiğini belirtmiş. Sizin sürüm global sürüm olduğu için kuramamışsınız.

Oyla:

Muzo35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muzo35
Cihazım
S9+
Konular
7
İlk önce sorunun miui 13'den kaynaklandığını düşündüm. Ama modülün altına birisi miui 13 custom rom üzerinde kullana bildiğini belirtmiş. Sizin sürüm global sürüm olduğu için kuramamışsın
Müsait bir zaman da başka bir rom ile denemek lazım ilginiz için teşekkürler

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Müsait bir zaman da başka bir rom ile denemek lazım ilginiz için teşekkürler
Denediğiniz zaman burada da deneyimlerinizi paylaşın. Belki başka birisi görür beğenir. Rica ederim, iyi günler :)

Oyla:
Üst Alt