- Adım
- Bahadır
- Cihazım
- Red mi note 10
- Konular
- 6
System-media-theme-default-gagdets icine zipteki gagdets içindekileri atinHocam hangi klasöre atmak gerekiyor
System-media-theme-default-gagdets icine zipteki gagdets içindekileri atinHocam hangi klasöre atmak gerekiyor
Twrp içinden dediğiniz gibi flashlama yapınca oldu, teşekkür ederimAndroid 10 dosyası sorunsuz çalışıyor. Daha önceki kullanıcı dönüşlerine ve konu içindeki SS'lere bakacak olursak 7.1 8.1 çalışmakta kendim bizzat denedim. Pie sürümü için de çalıştığından şüphem yok çünkü sistem dosyalarında herhangi bir değişiklik yok. Flash işlemi yapıldığı halde gelmiyorsa TWRP içinden Mount kısmına girerek System olanı seçip flashlama yapsınlar yada cihazınız için en güncel TWRP sürümüne geçiş yapınız.
Android 10 20.1.9 Beta sürümünden ufak demo![]()
Teşekkür ederim. Hem paylaşım için hem yol için.System-media-theme-default-gagdets icine zipteki gagdets içindekileri atin
forum.miuiturkiye.net
Bu romu (Android 10 - miui11) kullanıyorum veMIUI 11 - Redmi Note 7 Masik ™ X 11.3 Beta Android 10.0_24.04.2020
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalı... Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın.... Masik X Serisi Firmware için Genel Değişiklikler SİSTEM Çoğu cihaz için, Aroma Installer kullanılarak çok işlevli bir ürün yazılımı yükleme...forum.miuiturkiye.net
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu recovery yüklü ama bir türlü widget paketini yükleyemiyorum. "digest dosyası bulunamadı" diye hata veriyor daha önce twrp yüklüydü yine olmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Eline sağlık hocam.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İndirme linki;
Android 10 için indirme linki;
Kurulum;
İndirdiğiniz .zip dosyasını telefon hafızasına atın ve TWRP'ye geçin ve şu yolu izleyin.
-TWRP
-İnstall
-Widget ve Araçlar.zip
-"Swipe to confirm flash"
-Reboot
Görseller
Widgetler sadece saat ve hava durumundan ibaret değil
bazı widgetler üzerinden müzik ve takvim kontrolü de yapabiliyoruz.
Bazı widgetler hareketli bu sayede göze daha da hoş geliyorlar
Not: Bazı widgetlerin ufak kısımları Rusça bunu bilerek kurulumu yapın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rica ederim. Widget yüklerken bu hatayı almanızı anlayamadım ama sonuçta mutlu sona ulaşmışsınızBu romu (Android 10 - miui11) kullanıyorum veMIUI 11 - Redmi Note 7 Masik ™ X 11.3 Beta Android 10.0_24.04.2020
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalı... Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın.... Masik X Serisi Firmware için Genel Değişiklikler SİSTEM Çoğu cihaz için, Aroma Installer kullanılarak çok işlevli bir ürün yazılımı yükleme...forum.miuiturkiye.net
Bu recovery yüklü ama bir türlü widget paketini yükleyemiyorum. "digest dosyası bulunamadı" diye hata veriyor daha önce twrp yüklüydü yine olmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Widgetleri dosya yöneticisi ile kopyalayınca oldu teşekkür ederim. (bunu daha önceki yorumlarda görmüştüm)
Teşekkürler hocamEline sağlık hocam.
Asıl ben teşekkür ederim bizleri bu güzelliklere kavuşturduğunuz içinRica ederim. Widget yüklerken bu hatayı almanızı anlayamadım ama sonuçta mutlu sona ulaşmışsınız
Teşekkürler hocam![]()
K20 pro eu beta widget listesine gelmiyor.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İndirme linki;
Android 10 için indirme linki;
Kurulum;
İndirdiğiniz .zip dosyasını telefon hafızasına atın ve TWRP'ye geçin ve şu yolu izleyin.
-TWRP
-İnstall
-Widget ve Araçlar.zip
-"Swipe to confirm flash"
-Reboot
Görseller
Widgetler sadece saat ve hava durumundan ibaret değil
bazı widgetler üzerinden müzik ve takvim kontrolü de yapabiliyoruz.
Bazı widgetler hareketli bu sayede göze daha da hoş geliyorlar
Not: Bazı widgetlerin ufak kısımları Rusça bunu bilerek kurulumu yapın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Birkaç sayfa geride başka kurulum yolları da vardı onları deneyin.K20 pro eu beta widget listesine gelmiyor.
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi