- Adım
- Mertcan
- Cihazım
- Poco X3
- Meslek
- Dondurulmuş Üni.
- Konular
- 63
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim hocam.Eline sağlık hocam.
Rica ederim hocam.Eline sağlık hocam.
Rica ederim. Cihaz android 10 ise o yüzden olmamış olabilir. Masik 11 android 10 sürümü tabanlı mi?İki defa denedim ama olmadı, widgetlerde gözükmüyor. Daha önce gm5 plus cihazımda kullanmıştım ama redmi note 7 miui masik11 cihazımda olmadı :/ yinede elinize sağlık güzel bir çalışma
Rica ederim hocamPaylaşım için teşekkürler hocam
Hayır kontrol tekrar baktım ama Android 9Rica ederim. Cihaz android 10 ise o yüzden olmamış olabilir. Masik 11 android 10 sürümü tabanlı mi?
Bende olmamıştı pie da ancak ben system dosyalarına kendim ekledim olmuştuAndroid 10 dosyası sorunsuz çalışıyor. Daha önceki kullanıcı dönüşlerine ve konu içindeki SS'lere bakacak olursak 7.1 8.1 çalışmakta kendim bizzat denedim. Pie sürümü için de çalıştığından şüphem yok çünkü sistem dosyalarında herhangi bir değişiklik yok. Flash işlemi yapıldığı halde gelmiyorsa TWRP içinden Mount kısmına girerek System olanı seçip flashlama yapsınlar yada cihazınız için en güncel TWRP sürümüne geçiş yapınız.
Android 10 20.1.9 Beta sürümünden ufak demo
Hocam hangi klasöre atmak gerekiyorBende olmamıştı pie da ancak ben system dosyalarına kendim ekledim olmuştu