Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android 10 dosyası sorunsuz çalışıyor. Daha önceki kullanıcı dönüşlerine ve konu içindeki SS'lere bakacak olursak 7.1 8.1 çalışmakta kendim bizzat denedim. Pie sürümü için de çalıştığından şüphem yok çünkü sistem dosyalarında herhangi bir değişiklik yok. Flash işlemi yapıldığı halde gelmiyorsa TWRP içinden Mount kısmına girerek System olanı seçip flashlama yapsınlar yada cihazınız için en güncel TWRP sürümüne geçiş yapınız.
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalı... Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın.... Masik X Serisi Firmware için Genel Değişiklikler SİSTEM Çoğu cihaz için, Aroma Installer kullanılarak çok işlevli bir ürün yazılımı yükleme...
forum.miuiturkiye.net
Bu romu (Android 10 - miui11) kullanıyorum ve
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu recovery yüklü ama bir türlü widget paketini yükleyemiyorum. "digest dosyası bulunamadı" diye hata veriyor daha önce twrp yüklüydü yine olmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Widgetleri dosya yöneticisi ile kopyalayınca oldu teşekkür ederim. (bunu daha önceki yorumlarda görmüştüm)
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalı... Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın.... Masik X Serisi Firmware için Genel Değişiklikler SİSTEM Çoğu cihaz için, Aroma Installer kullanılarak çok işlevli bir ürün yazılımı yükleme...
forum.miuiturkiye.net
Bu recovery yüklü ama bir türlü widget paketini yükleyemiyorum. "digest dosyası bulunamadı" diye hata veriyor daha önce twrp yüklüydü yine olmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İndirme linki;
Android 10 için indirme linki;
Kurulum;
İndirdiğiniz .zip dosyasını telefon hafızasına atın ve TWRP'ye geçin ve şu yolu izleyin.
-TWRP
-İnstall
-Widget ve Araçlar.zip
-"Swipe to confirm flash"
-Reboot
Görseller
Widgetler sadece saat ve hava durumundan ibaret değil
bazı widgetler üzerinden müzik ve takvim kontrolü de yapabiliyoruz.
Bazı widgetler hareketli bu sayede göze daha da hoş geliyorlar
Not: Bazı widgetlerin ufak kısımları Rusça bunu bilerek kurulumu yapın
forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Widgetleri dosya yöneticisi ile kopyalayınca oldu teşekkür ederim. (bunu daha önceki yorumlarda görmüştüm)
İndirme linki;
Android 10 için indirme linki;
Kurulum;
İndirdiğiniz .zip dosyasını telefon hafızasına atın ve TWRP'ye geçin ve şu yolu izleyin.
-TWRP
-İnstall
-Widget ve Araçlar.zip
-"Swipe to confirm flash"
-Reboot
Görseller
Widgetler sadece saat ve hava durumundan ibaret değil
bazı widgetler üzerinden müzik ve takvim kontrolü de yapabiliyoruz.
Bazı widgetler hareketli bu sayede göze daha da hoş geliyorlar
Not: Bazı widgetlerin ufak kısımları Rusça bunu bilerek kurulumu yapın