Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 766
  • Görüntüleme 90K

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Russo
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
20
Çok uzun saatler uğraştıktan sonra sorunu kendi imkanlarımla çözdüm. Bu forumun çok ekmeğini yedim zamanında. Belki biraz karışık olabilir ama elimden geldiğice anlatayım.

Magisk'de
🔧 Play Integrity Fix [INJECT]
Sürüm:
v3.3-inject-manual

🔧 ReZygisk
Sürüm:
v1.0.0-rc.2
🔧 Tricky Store
Sürüm:
v1.3.0 (180-8acfa57-release)
Geliştirici: 5ec1cff

ve son olarak ;

İlk olarak modül listesindeki "Play Integrity Fix " "Action'a" tıklayarak "Fetch pitch.json" adımını uyguluyoruz.
İşlem bittikten sonra modül listesinden tekrar "Tricky Store " tıklıyoruz. Hepsini seç yapıyoruz, tekrar aynı menüden "Gereksizleri seçme" seçeneğine tıklıyoruz. Ardından "Geçerli Keybox Ayarla" tıklayarak son olarak "Kaydet" e basıyoruz.

Bütün bu işlemleri doğru bir şekilde yaptıktan sonra Play Integrity Check yaptığınızda bütün adımların Yeşil olduğunu göreceksiniz.

Ben bu şekilde Whatsapp Business yüklemeyi becerebildim.

Tek problem bu kadar şey yükledikten sonra bankacılık uygulamalarını nasıl kullanabileceğim :)
Dostum banka uygulamalarını kullanmak basit iş. magiski gizle sonra magisk ayarlarından zygiski aktif ettiksen sonra zeddetme listesini yapılandır diye bir seçenek var oradan banka uygulamasına tıkla tüm seçenekleri aktif ettikten sonra tamamdır. bu arada magsiki kendi ayarlar bölümünden gizlemen gerekiyor isim falan atıyorsun vs.

Mamilocann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi miu 13
Konular
1
Tam 2.30 saattir 1. Sayfadan son sayfaya kadar okuyorum şuan resmen yorgunum:). Daha yeni bitirdim ve şimdi yorum yapıyorum :) miu 13 telefonumda 1 yılı geçkindir aynı sorunu yaşıyorum. Evde düşük model bir tr cihazım var. 1 yıldır Onunla WhatsApp açıp 2. Cihaz olarak miu 13 kullanıyorum. Bugün tatildeyim ve wp açtığım teli yanımda getirmemişim. Wp yeniden gitti ve giremiyorum. Bari böyle olmuşken iyice bir araştırayım sorunu tam çözeyim dedim demez olaydım :)) tüm herşeyi okudum. Herkes birşeyler demiş ama sonuç yok. Çoğunun doğruluğu ve sağlaması yok. En sonunda dalton kardeşimizin gönderdiği uzun mesaj umut oldu. Herkes teşekkür etmiş vs sonra okumaya devam ettim son sayfalarda yazılanlara istinaden sanırsam o sistem de çökmüş. Ve ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Telefonum yurt dışından alınma türkiye de parası ile numaraya kaydettirmiştim. Bu kadar mesajı okumamın tek faydası oldu nasıl oluyor da bu sorun oluyır diyordum. Zamanında ban yemiş cihazlar da Bt kilidi açıksa Google play sertifikalı gözükmüyorsa olmuyor. Diğer telefonlar da oluyor. Hiç yoktan kendime mantıklı bir açıklama yapabiliyorum artık. Son aylarda yazan sayısı da baya azalmış zaten. Herkes ümidi kesmiş gibi:) nasıl oluyor da bu sorun çözülmüyor akıl işi değil resmen. Hayatımda tr cihazı almam diyordum şu duruma o kadar sinirliyim ki en iyisinden tr cihazı alacağım gibi duruyor :) çünkü numaramı kattiyen değiştiremem. Ticaret yapıyorum ve yılların numarası. Değiştirdiğim an büyük patlarım :) yine de çözüm bulmaya çalışıp saçma sapan 300-400 tl verin yardımcı olayım kafasında olmayan herkese çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece tek merak ettiğim konu var. Direk server kayıtlı telefonlarda Bt kilidi kapalı mı oluyır açık mı? Eğer server kayıtlı cihazlarda Bt kapalı ise, ultra gereksiz para verip tr cihazı almaktan yine de kurtulabiliriz:)

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Tam 2.30 saattir 1. Sayfadan son sayfaya kadar okuyorum şuan resmen yorgunum:). Daha yeni bitirdim ve şimdi yorum yapıyorum :) miu 13 telefonumda 1 yılı geçkindir aynı sorunu yaşıyorum. Evde düşük model bir tr cihazım var. 1 yıldır Onunla WhatsApp açıp 2. Cihaz olarak miu 13 kullanıyorum. Bugün tatildeyim ve wp açtığım teli yanımda getirmemişim. Wp yeniden gitti ve giremiyorum. Bari böyle olmuşken iyice bir araştırayım sorunu tam çözeyim dedim demez olaydım :)) tüm herşeyi okudum. Herkes birşeyler demiş ama sonuç yok. Çoğunun doğruluğu ve sağlaması yok. En sonunda dalton kardeşimizin gönderdiği uzun mesaj umut oldu. Herkes teşekkür etmiş vs sonra okumaya devam ettim son sayfalarda yazılanlara istinaden sanırsam o sistem de çökmüş. Ve ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Telefonum yurt dışından alınma türkiye de parası ile numaraya kaydettirmiştim. Bu kadar mesajı okumamın tek faydası oldu nasıl oluyor da bu sorun oluyır diyordum. Zamanında ban yemiş cihazlar da Bt kilidi açıksa Google play sertifikalı gözükmüyorsa olmuyor. Diğer telefonlar da oluyor. Hiç yoktan kendime mantıklı bir açıklama yapabiliyorum artık. Son aylarda yazan sayısı da baya azalmış zaten. Herkes ümidi kesmiş gibi:) nasıl oluyor da bu sorun çözülmüyor akıl işi değil resmen. Hayatımda tr cihazı almam diyordum şu duruma o kadar sinirliyim ki en iyisinden tr cihazı alacağım gibi duruyor :) çünkü numaramı kattiyen değiştiremem. Ticaret yapıyorum ve yılların numarası. Değiştirdiğim an büyük patlarım :) yine de çözüm bulmaya çalışıp saçma sapan 300-400 tl verin yardımcı olayım kafasında olmayan herkese çok teşekkür ederim

Sadece tek merak ettiğim konu var. Direk server kayıtlı telefonlarda Bt kilidi kapalı mı oluyır açık mı? Eğer server kayıtlı cihazlarda Bt kapalı ise, ultra gereksiz para verip tr cihazı almaktan yine de kurtulabiliriz:)
Server kayıtlı cihazlarda bootloader kapalı olabiliyor hocam. Ama server kayıt fiyatları da artıyor, eğer değiştirecekseniz ki değiştirmeniz gerekli gibi görünüyor bir an önce yeni cihaza bakın bence.

kokanche

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
12

WhatsApp konusunda hiç bilgim yok ama server kaydı yaptırmadan evvel BL kilidini açabilirsiniz. Server'dan sonra da dilerseniz BL açık, dilerseniz kapalı şekilde sıfırdan ROM kurulumu yapabilirsiniz. Zira ben server işleminden sonra BL açık olarak sıfır ROM kurulumu yaptım PC üzerinden.

Sizin sorununuzu server kayıtlı ama BL kapalı bir cihaz mı çözecek?

Mamilocann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi miu 13
Konular
1
WhatsApp konusunda hiç bilgim yok ama server kaydı yaptırmadan evvel BL kilidini açabilirsiniz. Server'dan sonra da dilerseniz BL açık, dilerseniz kapalı şekilde sıfırdan ROM kurulumu yapabilirsiniz. Zira ben server işleminden sonra BL açık olarak sıfır ROM kurulumu yaptım PC üzerinden.

Sizin sorununuzu server kayıtlı ama BL kapalı bir cihaz mı çözecek?
Evet server kayıtlı Bt kapalı cihaz lazım. Aslında özetle Bt kapalı cihaz lazım ama ben %100 Türkçe global cihaz istediğim için de biraz sıkıntı

kokanche

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
12
Evet server kayıtlı Bt kapalı cihaz lazım. Aslında özetle Bt kapalı cihaz lazım ama ben %100 Türkçe global cihaz istediğim için de biraz sıkıntı
2016-2020 arasında BL açık Mi 6, 2020-2024 arasında BL açık Redmi Note 9 pro, 2024-günümüz BL açık Mi 14T pro kullanıyorum. Whatsapp sorunu ile karşılaşmadım.

Sorununuzu çözmek için Android 16 olan global sürümü atıp BL kapatabilirsiniz. Bu sürümde Türkçe olmayan bir bölüm görmedim.

Mamilocann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi miu 13
Konular
1
2016-2020 arasında BL açık Mi 6, 2020-2024 arasında BL açık Redmi Note 9 pro, 2024-günümüz BL açık Mi 14T pro kullanıyorum. Whatsapp sorunu ile karşılaşmadım.

Sorununuzu çözmek için Android 16 olan global sürümü atıp BL kapatabilirsiniz. Bu sürümde Türkçe olmayan bir bölüm görmedim.
Hattım orjinal wp kullanmadığım için zamanında, Bt kilidi açık telefonlarda banlandı. Bt kilidi açık telefon alamam artık

Üst Alt