Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 760
  • Görüntüleme 83K

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Salim
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
19
Çok uzun saatler uğraştıktan sonra sorunu kendi imkanlarımla çözdüm. Bu forumun çok ekmeğini yedim zamanında. Belki biraz karışık olabilir ama elimden geldiğice anlatayım.

Magisk'de
🔧 Play Integrity Fix [INJECT]
Sürüm:
v3.3-inject-manual

🔧 ReZygisk
Sürüm:
v1.0.0-rc.2
🔧 Tricky Store
Sürüm:
v1.3.0 (180-8acfa57-release)
Geliştirici: 5ec1cff

ve son olarak ;

İlk olarak modül listesindeki "Play Integrity Fix " "Action'a" tıklayarak "Fetch pitch.json" adımını uyguluyoruz.
İşlem bittikten sonra modül listesinden tekrar "Tricky Store " tıklıyoruz. Hepsini seç yapıyoruz, tekrar aynı menüden "Gereksizleri seçme" seçeneğine tıklıyoruz. Ardından "Geçerli Keybox Ayarla" tıklayarak son olarak "Kaydet" e basıyoruz.

Bütün bu işlemleri doğru bir şekilde yaptıktan sonra Play Integrity Check yaptığınızda bütün adımların Yeşil olduğunu göreceksiniz.

Ben bu şekilde Whatsapp Business yüklemeyi becerebildim.

Tek problem bu kadar şey yükledikten sonra bankacılık uygulamalarını nasıl kullanabileceğim :)
Dostum banka uygulamalarını kullanmak basit iş. magiski gizle sonra magisk ayarlarından zygiski aktif ettiksen sonra zeddetme listesini yapılandır diye bir seçenek var oradan banka uygulamasına tıkla tüm seçenekleri aktif ettikten sonra tamamdır. bu arada magsiki kendi ayarlar bölümünden gizlemen gerekiyor isim falan atıyorsun vs.

Üst Alt