Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 755
  • Görüntüleme 77K

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
evet hocam google düzenleme yaptı şuan sertifika almak zorlaştı Haber - Play integrity API Çöktü bu konuda bir reddit postu var bir tane ordaki işlemleri adım adım yapın sertifika alırsınız fakat yine whatsapp giremezsiniz muhtemelen geçen bir hocamız strong bile geçmesine rağmen whatsapp açılmadıgını söylemişti
Hocam bu sıkıntı bankacılık uygulamaları içinde geçerli. Giriş yapmama izin vermiyor bankacılık uygulamaları. Yok mu bir yolu?

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Hocam bu sıkıntı bankacılık uygulamaları içinde geçerli. Giriş yapmama izin vermiyor bankacılık uygulamaları. Yok mu bir yolu?
hocam banka uygulamaları attığım konudaki işlemleri yaparsaniz hallolur sertifika alirsiniz ama Whatsapp için bl kilidi kapalı bir cihazda giriş yapıp swift backup ile yedekleyip kendi cihazınızda geri yüklemeniz gerekli, her rom değiştiginizde swift backup ile yedekleyin hiç ugrasmazsiniz Whatsapp için

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
hocam banka uygulamaları attığım konudaki işlemleri yaparsaniz hallolur sertifika alirsiniz ama Whatsapp için bl kilidi kapalı bir cihazda giriş yapıp swift backup ile yedekleyip kendi cihazınızda geri yüklemeniz gerekli, her rom değiştiginizde swift backup ile yedekleyin hiç ugrasmazsiniz Whatsapp için
Swift Backup ile daha önce denedim ancak 1 saat geçmeden kapatıyor hesabı.

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Swift Backup ile daha önce denedim ancak 1 saat geçmeden kapatıyor hesabı.
nasıl kapatıyor hocam, ben aylardır böyle yapıyorum hiçbir sorun yaşamadım ve başka yapanlar da var

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
nasıl kapatıyor hocam, ben aylardır böyle yapıyorum hiçbir sorun yaşamadım ve başka yapanlar da var
Şu an için başka bir cihazdan WhatsApp hesabıma girdim ve kullandığım cihazı bağlamak durumunda kaldım. Şu an için başka bir çözüm yolu yok. Swift Backup uygulaması ile daha önce de denedim ancak hesap kendini kapattığı için kalıcı bir çözüm olmadı. Ancak ben bunu uzun süre önce denemiştim belki düzelmiştir, müsait bir zamanda denerim tekrar. Teşekkür ederim.

qokhandede

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
6
Şu an için başka bir cihazdan WhatsApp hesabıma girdim ve kullandığım cihazı bağlamak durumunda kaldım. Şu an için başka bir çözüm yolu yok. Swift Backup uygulaması ile daha önce de denedim ancak hesap kendini kapattığı için kalıcı bir çözüm olmadı. Ancak ben bunu uzun süre önce denemiştim belki düzelmiştir, müsait bir zamanda denerim tekrar. Teşekkür ederim.
shiziku'dan nemo backup uygulaması ile deneyin

Üst Alt