Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 739
  • Görüntüleme 75K

SedatHizel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
4
Yani önce global rom kurup sonra mı BL yi kapatayım doğrumu anladım

efekentli95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
0
Tüm hata alanlar için bu mesajı okusunlar lütfen. Bootloader Spoofer sorunsuz çalışıyor. Whatsapp geçici olarak cihaz banı atıyor (doğruladım) dediğim gibi 1 hafta içinde (bugün) whatsappa girebildim. Size söylemek istediğim tekrar tekrar giriş yapmayı denemeyin. Max 1 hafta içinde açılıyor.

Hocam, Root, Bootloader Spoofer gibi işlemler yaptıktan sonra mi bir hafta beklediniz de açıldı yoksa
hiç bir işlem yapmadan 1 hafta beklediniz de mi açıldı?

Telefonum Redmi note 11 pro(viva). Dirençsiz IMEI atılmış, bu yüzden Root olaylarına girmek istemiyorum da.

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Hocam, Root, Bootloader Spoofer gibi işlemler yaptıktan sonra mi bir hafta beklediniz de açıldı yoksa

Telefonum Redmi note 11 pro(viva). Dirençsiz IMEI atılmış, bu yüzden Root olaylarına girmek istemiyorum da.
hocam ban kalkmaz muhtemelen ayrıca o cihaz mtk işlemci root işlemleri de başlı başına sıkıntılı tavsiyem bl kilidi kapalı herhangi bir cihazda whatsapp açın swift backup gibi bir uygulamayla yedekleyin kendi cihazınızda yedeği geri yükleyin hesap açık şekilde geliyor whatsaapp sorunsuz kullanırsınız

efekentli95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
0
hocam ban kalkmaz muhtemelen ayrıca o cihaz mtk işlemci root işlemleri de başlı başına sıkıntılı tavsiyem bl kilidi kapalı herhangi bir cihazda whatsapp açın swift backup gibi bir uygulamayla yedekleyin kendi cihazınızda yedeği geri yükleyin hesap açık şekilde geliyor whatsaapp sorunsuz kullanırsınız
Teşekkür ederim hocam, bu şekilde bir deneyeyim.

Sypreus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO F6
Konular
15
Sıfırlanmıyor Global Romdaysan Kapanır rahat kullanırsın rus,tw gibi romda kaparsan brick edersin
Yanlış bilgi, her bootloader açıp kapatma işleminde telefonunuz sıfırlanır. Çin romu tabanlı rom (EU ve Elite rom gibi) ve custom rom yüklü "global cihazlarda" bootloader kapatırsanız cihaz brick olur ama Rus, Tayvan ve Endonezya gibi bölgesel rom yüklüyken kilitlerseniz sorun olmaz. Çin tabanlı rom yüklü "Çin cihazlarında" bootloader kapatırsanız sorun olmaz ama Rus, Tayvan, Endonezya ve custom rom yüklüyken kilitlerseniz brick olur.

Bootloader kilitlerseniz:
Global cihaz + Çin ve çin tabanlı romlar/custom rom = brick olur
Global cihaz + Bölgesel romlar (Rus, Tayvan, Endonezya gibi) = sorun yok
Çin cihazı + Çin romu = sorun yok
Çin cihazı + Bölgesel romlar ve custom rom = brick olur

Not: Bazı yerlerde çin cihazlarında EU rom yüklüyken bootloader kilitlenirse sorun olmadığı yazıyor ama denemediğim için önermiyorum.

Son düzenleme:

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
56

Kurduktan sonra yaptım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış bilgi. Çin tabanlı rom (EU ve Elite rom gibi) ve custom rom yüklü "global cihazlarda" bootloader kapatırsanız cihaz brick olur ama Rus, Tayvan ve Endonezya gibi bölgesel rom yüklüyken kilitlerseniz sorun olmaz. Çin tabanlı rom yüklü "Çin cihazlarında" bootloader kapatırsanız sorun olmaz ama Rus, Tayvan, Endonezya ve custom rom yüklüyken kilitlerseniz brick olur.

Bootloader kilitlerseniz:
Global cihaz + Çin/custom rom = brick olur
Global cihaz + Bölgesel romlar (Rus, Tayvan, Endonezya gibi) = sorun yok
Çin cihazı + Çin romu = sorun yok
Çin cihazı + Bölgesel romlar ve custom rom = brick olur
Yanlış bilgi? Kendi cihazımda denedim brick oluyor her türlü

Sypreus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO F6
Konular
15
Yanlış bilgi? Kendi cihazımda denedim brick oluyor her türlü
Global cihazımda Endonezya rom yüklüyken WhatsApp hatasının neyden kaynaklandığını öğrenmek için bootloader kilitledim sorun yaşamadım. Mi Flash ile yaptıysanız ondan dolayı olabilir ya da telefonunuz global değil.

Son düzenleme:

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
56
Global cihazımda Endonezya rom yüklüyken WhatsApp hatasının neyden kaynaklandığını öğrenmek için bootloader kilitledim sorun yaşamadım. Mi Flash ile yaptıysanız ondan dolayı olabilir ya da telefonunuz global değil.
TW + RU rom kurup kapatırsan Brick oluyor ben onu diyorum Endonezya Global yapsan bişey olmaz

Üst Alt