- Adım
- Sedat
- Cihazım
- Poco F5 Pro
- Konular
- 4
Yani önce global rom kurup sonra mı BL yi kapatayım doğrumu anladım
Tüm hata alanlar için bu mesajı okusunlar lütfen. Bootloader Spoofer sorunsuz çalışıyor. Whatsapp geçici olarak cihaz banı atıyor (doğruladım) dediğim gibi 1 hafta içinde (bugün) whatsappa girebildim. Size söylemek istediğim tekrar tekrar giriş yapmayı denemeyin. Max 1 hafta içinde açılıyor.
hocam ban kalkmaz muhtemelen ayrıca o cihaz mtk işlemci root işlemleri de başlı başına sıkıntılı tavsiyem bl kilidi kapalı herhangi bir cihazda whatsapp açın swift backup gibi bir uygulamayla yedekleyin kendi cihazınızda yedeği geri yükleyin hesap açık şekilde geliyor whatsaapp sorunsuz kullanırsınızHocam, Root, Bootloader Spoofer gibi işlemler yaptıktan sonra mi bir hafta beklediniz de açıldı yoksa
hiç bir işlem yapmadan 1 hafta beklediniz de mi açıldı?
Telefonum Redmi note 11 pro(viva). Dirençsiz IMEI atılmış, bu yüzden Root olaylarına girmek istemiyorum da.
Teşekkür ederim hocam, bu şekilde bir deneyeyim.hocam ban kalkmaz muhtemelen ayrıca o cihaz mtk işlemci root işlemleri de başlı başına sıkıntılı tavsiyem bl kilidi kapalı herhangi bir cihazda whatsapp açın swift backup gibi bir uygulamayla yedekleyin kendi cihazınızda yedeği geri yükleyin hesap açık şekilde geliyor whatsaapp sorunsuz kullanırsınız
Yanlış bilgi, her bootloader açıp kapatma işleminde telefonunuz sıfırlanır. Çin romu tabanlı rom (EU ve Elite rom gibi) ve custom rom yüklü "global cihazlarda" bootloader kapatırsanız cihaz brick olur ama Rus, Tayvan ve Endonezya gibi bölgesel rom yüklüyken kilitlerseniz sorun olmaz. Çin tabanlı rom yüklü "Çin cihazlarında" bootloader kapatırsanız sorun olmaz ama Rus, Tayvan, Endonezya ve custom rom yüklüyken kilitlerseniz brick olur.Sıfırlanmıyor Global Romdaysan Kapanır rahat kullanırsın rus,tw gibi romda kaparsan brick edersin
Kurduktan sonra yaptım.Hocam, Root, Bootloader Spoofer gibi işlemler yaptıktan sonra mi bir hafta beklediniz de açıldı yoksa
hiç bir işlem yapmadan 1 hafta beklediniz de mi açıldı?
Telefonum Redmi note 11 pro(viva). Dirençsiz IMEI atılmış, bu yüzden Root olaylarına girmek istemiyorum da.
Yanlış bilgi? Kendi cihazımda denedim brick oluyor her türlüYanlış bilgi. Çin tabanlı rom (EU ve Elite rom gibi) ve custom rom yüklü "global cihazlarda" bootloader kapatırsanız cihaz brick olur ama Rus, Tayvan ve Endonezya gibi bölgesel rom yüklüyken kilitlerseniz sorun olmaz. Çin tabanlı rom yüklü "Çin cihazlarında" bootloader kapatırsanız sorun olmaz ama Rus, Tayvan, Endonezya ve custom rom yüklüyken kilitlerseniz brick olur.
Bootloader kilitlerseniz:
Global cihaz + Çin/custom rom = brick olur
Global cihaz + Bölgesel romlar (Rus, Tayvan, Endonezya gibi) = sorun yok
Çin cihazı + Çin romu = sorun yok
Çin cihazı + Bölgesel romlar ve custom rom = brick olur
Global cihazımda Endonezya rom yüklüyken WhatsApp hatasının neyden kaynaklandığını öğrenmek için bootloader kilitledim sorun yaşamadım. Mi Flash ile yaptıysanız ondan dolayı olabilir ya da telefonunuz global değil.Yanlış bilgi? Kendi cihazımda denedim brick oluyor her türlü
TW + RU rom kurup kapatırsan Brick oluyor ben onu diyorum Endonezya Global yapsan bişey olmazGlobal cihazımda Endonezya rom yüklüyken WhatsApp hatasının neyden kaynaklandığını öğrenmek için bootloader kilitledim sorun yaşamadım. Mi Flash ile yaptıysanız ondan dolayı olabilir ya da telefonunuz global değil.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Böyle bir şey hiç duymadım hocam deneyen arkadaşlar varsa yazsın bilelim.TW + RU rom kurup kapatırsan Brick oluyor ben onu diyorum Endonezya Global yapsan bişey olmaz