Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 613
  • Görüntüleme 56K

apache61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RIZA ÇOLAK
Cihazım
Mİ 10T PRO
Konular
0
Yok yazılanları tek tek deniyorum bir sürü metod denedim hiçbiri olmadı biri bana yardım etsin cihaz 12 lite eu rom
Ben Mi10 T Pro cihazımda şöyle yapıyorum
1- Twrp üzerinden romu kurduktan sonra magisk kuruyorum.
2- Magisk üzerinden Yardım - WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum buradaki dosyayı kuruyorum. Magisk modüllerden kurduğum dosyayı açtığımda güncelleme istiyor, güncellemeyi yapıp yeniden başlatıyorum.
3- tel açılınca magist zygisk i aktif ediyorum. Reddetme listesini zorla yı açıyorum.
4-Whatsappı googleplay üzerinden indirip kuruyorum. Açmadan Magisk açıp reddetme listesini zorla kısmını açıp Whatsaapı işaretliyorum, teli yeniden başlatıyorum
5. açılışta whatsappı açıp normal şekilde kuruyorum. çalışıyor.

Son düzenleme:

Karohan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
4
Sorunu Çözdüm (öncelikle umudunu kaybetme)

Çok kötü ve lanet bir sorun olduğunu biliyorum Whatsapp her şeyimiz olmuş. Bu yazıya rastlarsan eğer bende işe yaran çözümler. iŁКΞЯ hocama teşekkürler mesajları sayesinde çözdüm. (numara banı yok, "farklı numara ana cihaz WP giriş açık", "farklı cihaz ana numara WP giriş açık", "Ana cihaz ana numara WP giriş KAPALI"

Telefonum Bootloader kilidi açık ve rootlu HyperOS Android 14

1- Magisk kurulu (v28.0)
2- (v17.8) Modülünü yükledim (yeniden başlattım bu google play sertifika sorunumu halletti)
Bu modülü yüklemeden önce Google Play uygulama ayarlarına girip tüm verileri temizle seçeneğine basın
3- (v1.9.2) yükledim (bootloader spoofer için gerekli) (yeniden başlattım)
4- ı (v3.8) LSposed üzerinden, modül arama kısmından indirip kurdum. (aramaya bootloader spoofer yazarsan direk çıkar) APK olarak indirip kurduğumda modül görmedi
(ÖNEMLİ)
5- uygulamasını play storeden indirdim (bootloader spoofer ı doğru yapıp yapmadığını gösterir)

İŞLEMLER

1- Yukarıdaki her şeyi adım adım yükle
2- Play Stora gir ayarlar>hakkında aşağıda cihaz sertifikalı değil yazıyorsa doğrulamaya bas. Sertifikalı olacaktır.
3- Whasapp sil
4- LSposed gir, modül kısmından "bootloader Spoofer" modülüne bas "
Key Attestation" uygulamasını bul ve işaretle. Şimdi üzerine uzun bas durdurmaya zorla de. Tekrar uzun bas başlat de eğer "bootloader locked" yazıyorsa tamamdır.
5- Telefonu bi yeniden başlat kendine gelsin (zaten modülleri yüklerken birçok kez yeniden başlattık olsun)
6- ı kendi sitesinden apk olarak indir ve kur (AÇMA)
7- Magisk gir sağ üstten ayarlara tıkla aşağı doğru in "reddetme listesini yapılandır" a bas "whatsapp uygulamasını bul ve işaretle "reddetme listesini zorla" seçeneği kapalı olsun magisk ile iş bitti
8- LSposed gir modül bölümüne gel "bootloader Spoofer" modülüne bas Whatsapp işaretle LSposed ile iş bitti
9- Telefonu yeniden başlat
10- Whatsapp gir numaranı yaz ve doğrulayacaktır.

Yukarıda anlattıklarımın hepsini sırayla kendim yaptım işe yaradı umarım sende de sorun çözülür. Whatsapp uygulamasından da META şirketinden de sonsuza kadar kurtuluruz umarım.

Benim sorum:

Herşey bittikten sonra,
LSposed i magisk üzerinden kaldırsam(deaktif) whatsapp için sorun olur mu?
Eyw teşekkür ederim

Yakuplar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 10 T Pro
Meslek
Emniyet Personeli
Konular
17
Sorunu Çözdüm (öncelikle umudunu kaybetme)

Çok kötü ve lanet bir sorun olduğunu biliyorum Whatsapp her şeyimiz olmuş. Bu yazıya rastlarsan eğer bende işe yaran çözümler. iŁКΞЯ hocama teşekkürler mesajları sayesinde çözdüm. (numara banı yok, "farklı numara ana cihaz WP giriş açık", "farklı cihaz ana numara WP giriş açık", "Ana cihaz ana numara WP giriş KAPALI"

Telefonum Bootloader kilidi açık ve rootlu HyperOS Android 14

1- Magisk kurulu (v28.0)
2- (v17.8) Modülünü yükledim (yeniden başlattım bu google play sertifika sorunumu halletti)
Bu modülü yüklemeden önce Google Play uygulama ayarlarına girip tüm verileri temizle seçeneğine basın
3- (v1.9.2) yükledim (bootloader spoofer için gerekli) (yeniden başlattım)
4- ı (v3.8) LSposed üzerinden, modül arama kısmından indirip kurdum. (aramaya bootloader spoofer yazarsan direk çıkar) APK olarak indirip kurduğumda modül görmedi
(ÖNEMLİ)
5- uygulamasını play storeden indirdim (bootloader spoofer ı doğru yapıp yapmadığını gösterir)

İŞLEMLER

1- Yukarıdaki her şeyi adım adım yükle
2- Play Stora gir ayarlar>hakkında aşağıda cihaz sertifikalı değil yazıyorsa doğrulamaya bas. Sertifikalı olacaktır.
3- Whasapp sil
4- LSposed gir, modül kısmından "bootloader Spoofer" modülüne bas "
Key Attestation" uygulamasını bul ve işaretle. Şimdi üzerine uzun bas durdurmaya zorla de. Tekrar uzun bas başlat de eğer "bootloader locked" yazıyorsa tamamdır.
5- Telefonu bi yeniden başlat kendine gelsin (zaten modülleri yüklerken birçok kez yeniden başlattık olsun)
6- ı kendi sitesinden apk olarak indir ve kur (AÇMA)
7- Magisk gir sağ üstten ayarlara tıkla aşağı doğru in "reddetme listesini yapılandır" a bas "whatsapp uygulamasını bul ve işaretle "reddetme listesini zorla" seçeneği kapalı olsun magisk ile iş bitti
8- LSposed gir modül bölümüne gel "bootloader Spoofer" modülüne bas Whatsapp işaretle LSposed ile iş bitti
9- Telefonu yeniden başlat
10- Whatsapp gir numaranı yaz ve doğrulayacaktır.

Yukarıda anlattıklarımın hepsini sırayla kendim yaptım işe yaradı umarım sende de sorun çözülür. Whatsapp uygulamasından da META şirketinden de sonsuza kadar kurtuluruz umarım.

Benim sorum:

Herşey bittikten sonra,
LSposed i magisk üzerinden kaldırsam(deaktif) whatsapp için sorun olur mu?
Hocam 4 adımda bootloader unlocked yaziyor 😏
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Geçmişte Modlu WhatsApp Kullanmissiniz WhatsApp Sizin Numarayı Kırmızı listeye almış. Kırmızı listeye alınan kişiler Bootloader Kilidi açık cihazlarda Whatsaap Sürümünü Guncelleyin Uyarısı alır. Tüm Sorun Bundan İbaret. Bu Dosyayı Magisk Üzerinden Kurunca Sorun Düzeliyor Kırmızı Listedeki Telefon Numarası da BL Açık Cihazda Whatsappa Giriş Yapabiliyor. Not:Dosya Bu Forumda Bu Konudan Alıntı Yapımcısına Tekrar Teşekkürlerimi Sunuyorum.
İşe yaradı hocam

Son düzenleme:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Hocalarım sertifika için olan modülleri kaldırırsam WhatsApp atar mı beni uygulama içinden yine aynı hatayı verir mi?

Üst Alt