Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 651
  • Görüntüleme 64K

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
teki çözdüm de çiftte tecrübe edip başaran varsa süper olur. benim sim bloklanmış başka tele takınca da açmıyor whatsapp 2 hatta da. 1 hattımı önceki yöntemle gene açabildim
Dediğim yöntemi deneyin Hocam Umarım işe yarar.

ynsucr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
poco x4 nfc
Konular
0
u Dosyayı Magisk Üzerinden Kurunca Sorun Düzeliyor Kırmızı Listedeki Telefon Numarası da BL Açık Cihazda Whatsappa Giriş Yapabiliyor. Not:Dosya Bu Forumda Bu Konudan Alıntı Yapımcısına Tekrar Teşekkürle

Sorunu Çözdüm (öncelikle umudunu kaybetme)

Çok kötü ve lanet bir sorun olduğunu biliyorum Whatsapp her şeyimiz olmuş. Bu yazıya rastlarsan eğer bende işe yaran çözümler. iŁКΞЯ hocama teşekkürler mesajları sayesinde çözdüm. (numara banı yok, "farklı numara ana cihaz WP giriş açık", "farklı cihaz ana numara WP giriş açık", "Ana cihaz ana numara WP giriş KAPALI"

Telefonum Bootloader kilidi açık ve rootlu HyperOS Android 14

1- Magisk kurulu (v28.0)
2- (v17.8) Modülünü yükledim (yeniden başlattım bu google play sertifika sorunumu halletti)
Bu modülü yüklemeden önce Google Play uygulama ayarlarına girip tüm verileri temizle seçeneğine basın
3- (v1.9.2) yükledim (bootloader spoofer için gerekli) (yeniden başlattım)
4- ı (v3.8) LSposed üzerinden, modül arama kısmından indirip kurdum. (aramaya bootloader spoofer yazarsan direk çıkar) APK olarak indirip kurduğumda modül görmedi
(ÖNEMLİ)
5- uygulamasını play storeden indirdim (bootloader spoofer ı doğru yapıp yapmadığını gösterir)

İŞLEMLER

1- Yukarıdaki her şeyi adım adım yükle
2- Play Stora gir ayarlar>hakkında aşağıda cihaz sertifikalı değil yazıyorsa doğrulamaya bas. Sertifikalı olacaktır.
3- Whasapp sil
4- LSposed gir, modül kısmından "bootloader Spoofer" modülüne bas "
Key Attestation" uygulamasını bul ve işaretle. Şimdi üzerine uzun bas durdurmaya zorla de. Tekrar uzun bas başlat de eğer "bootloader locked" yazıyorsa tamamdır.
5- Telefonu bi yeniden başlat kendine gelsin (zaten modülleri yüklerken birçok kez yeniden başlattık olsun)
6- ı kendi sitesinden apk olarak indir ve kur (AÇMA)
7- Magisk gir sağ üstten ayarlara tıkla aşağı doğru in "reddetme listesini yapılandır" a bas "whatsapp uygulamasını bul ve işaretle "reddetme listesini zorla" seçeneği kapalı olsun magisk ile iş bitti
8- LSposed gir modül bölümüne gel "bootloader Spoofer" modülüne bas Whatsapp işaretle LSposed ile iş bitti
9- Telefonu yeniden başlat
10- Whatsapp gir numaranı yaz ve doğrulayacaktır.

Yukarıda anlattıklarımın hepsini sırayla kendim yaptım işe yaradı umarım sende de sorun çözülür. Whatsapp uygulamasından da META şirketinden de sonsuza kadar kurtuluruz umarım.

Benim sorum:

Herşey bittikten sonra,
LSposed i magisk üzerinden kaldırsam(deaktif) whatsapp için sorun olur mu?
hocam bu işlemleri yaptıktan sonra whatsapp açıldı diyelim. sonra telefondan magisk i kaldırsak rootsuz hale getirsek whatsapp tekrar kapanır mı?

dalton01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dalton01
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
8
hocam bu işlemleri yaptıktan sonra whatsapp açıldı diyelim. sonra telefondan magisk i kaldırsak rootsuz hale getirsek whatsapp tekrar kapanır mı?

Hocam valla ben denemedim ama mantıken sorun olmaz diye düşünüyorum rootu kaldırdıktan sonra

ahmetonl1ne

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Primer
Cihazım
Redmi note10ro
Konular
0
Hocam size zahmet bana da yardımcı olur musunuz. Daha evvel magisk indirdim fakat modul kısmı boş görünüyor. Ne yapmam gerekir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modul kısmı görünmüyor bende yardımcı olur musunuz 🥲

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-06-13-21-28-047_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2025-02-06-13-21-28-047_com.topjohnwu.magisk.jpg
    282,9 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:

dalton01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dalton01
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
8
Hocam size zahmet bana da yardımcı olur musunuz. Daha evvel magisk indirdim fakat modul kısmı boş görünüyor. Ne yapmam gerekir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modul kısmı görünmüyor bende yardımcı olur musunuz 🥲

Hocam düzgün root edilmemiş sanırım cihazınız

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Kapanmaz. Sadece kurulum ekranında sorun yaşıyor orayı aşınca sorun çıkmaz tekrar ancak hesap silersen Wp içinden numara değişikliği yaparsan ne bileyim uygulamayı kaldırır tekrar yüklersen Felan o zaman ister tekrar adımları uygulamak gerekir.

ahmetonl1ne

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Primer
Cihazım
Redmi note10ro
Konular
0
Hocam telefon yurtdışı kendim root atsam kapanır mı?

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Hocam telefon yurtdışı kendim root atsam kapanır mı?
Bilginiz yoksa Zorlanırsınız. Yanlış Yaparsanız Bozarsınız. Dikkat Ederseniz Araştırır Adım adım İlerlerseniz Sorun Olmaz. Sonuçta Bunu Bir Başkası Yapıyor ise Sizde Yapabilirsiniz Sıkılmadan araştırın Vaktiniz Yoksa Telefoncu Veya Forumda Arkadaslar Yardımcı Olacaktır.

Üst Alt