Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 620
  • Görüntüleme 57K

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
5
merhabalar aynı sıkıntı bendede var fakat bu dedğiniz şeyi nasıl yapabilir telefona anasıl yükleyebilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim bir sürü işim aksadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

banada yaradım edin allah rızası için
Hocam Bunu Magisk Kullandığınız Root Yöneticisi Ne ise Onunla Kurun Sorun çözülür.

Ekli dosyalar

• V1.0.6-PIFS [miuiturkiye.net].zip
    1,1 MB · Görüntüleme: 48

Hakan711

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan yesil
Cihazım
Poco3x
Konular
0
Kardeşim sevindim cozdugune buzdede aynı.sorun var ama senin kadar uzman değiliz bir video hazırlasan izlenme rekoru kırarsın.

apache61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RIZA ÇOLAK
Cihazım
Mİ 10T PRO
Konular
0
Hocam Geçmişte Modlu WhatsApp Kullanmissiniz WhatsApp Sizin Numarayı Kırmızı listeye almış. Kırmızı listeye alınan kişiler Bootloader Kilidi açık cihazlarda Whatsaap Sürümünü Guncelleyin Uyarısı alır. Tüm Sorun Bundan İbaret. Bu Dosyayı Magisk Üzerinden Kurunca Sorun Düzeliyor Kırmızı Listedeki Telefon Numarası da BL Açık Cihazda Whatsappa Giriş Yapabiliyor. Not:Dosya Bu Forumda Bu Konudan Alıntı Yapımcısına Tekrar Teşekkürlerimi Sunuyorum.
Bu dosya ile çok kolay oldu, teşekkürler

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
5
Kardeşim sevindim cozdugune buzdede aynı.sorun var ama senin kadar uzman değiliz bir video hazırlasan izlenme rekoru kırarsın.
Hocam Zor Birşey Yok İnternetten Magisk Kurmayı İzleyip Kuracaksınız. Daha sonra Magisk Uygulamasında Modüller kısmına girip Bu Dosyayı Yükle diyeceksiniz Kolay İşlem.

Hocam Zor Birşey Yok İnternetten Magisk Kurmayı İzleyip Kuracaksınız. Daha sonra Magisk Uygulamasında Modüller kısmına girip Bu Dosyayı Yükle diyeceksiniz Kolay İşlem.
Zorlanırsanız da Özelden Yazın Beraber Uygularız İşlemleri.

Deli_mi_ne

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zeynep
Cihazım
Xiaomi resmi
Konular
1
Merhaba aynı sorun bende de var temmuzdan beri bu işlerin ehli olmadığım için kendim yapamadım gidip bi telefoncuya yaptırmaya çalıştım boşuna paramdan oldum Allah rızası için banada yardım edebilir misiniz

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
5
Merhaba aynı sorun bende de var temmuzdan beri bu işlerin ehli olmadığım için kendim yapamadım gidip bi telefoncuya yaptırmaya çalıştım boşuna paramdan oldum Allah rızası için banada yardım edebilir misiniz
Hocam Özelden Telegram Linkimi İlettim Ordan Yazın İşlemleri Adım Adım Yardımcı olayım.

Hocam bootloader kısmını anliyamadim birazdaha açabilir miyiz. Tesekkurler
Hocam Sizde Telegramdan Yazın Size de Yardımcı Olayım Özelden ilettim Adresimi

Üst Alt