Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 558
  • Görüntüleme 47K

palermo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Palermo
Cihazım
Note5
Konular
1
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bu videodaki anlatımı bire bir yaptım telefon modelini note 8 olarak değiştirdim ama gene YEMEDİ...

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bu videodaki anlatımı bire bir yaptım telefon modelini note 8 olarak değiştirdim ama gene YEMEDİ...
Samsung filan yapsana hocam :D Redmi cihazlarda sorun var diyenlerde olmuştu.

palermo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Palermo
Cihazım
Note5
Konular
1
Hata aldığımız cihazdan çalıştırırken yüksek ihtimalle tanımlı bazı bilgileri alıp gönderiyor ve engel gibi bir listesi varsa orada karşılaştırıyor olabilir.

Yani cihaz adı , modeli , versiyonu vs bilgileri alıp gönderiyor olabilir, costom rom da bu bilgiler değiştirildiği içini işe yaramış olabilir.

Whatsapp talep oluştururken uygulama üzerinden bazı log bilgilerini gönderdiğini gördüm ve aşağıdaki bilgileri alıp gönderdiği aşikar acaba bu bilgileri root edilmiş cihazda değiştirebilme gibi bir şansımız varsa costum rom yüklemeden aşabiliriz belki bu durum ...

--Support Info--
App: com.whatsapp
Architecture: aarch64
AutoConf status: null
Board: sdm636
Build: xiaomi/whyred/whyred:9/PKQ1.180904.001/V12.0.3.0.PEICNXM:user/release-keys
CCode: 90 535*******
CPU ABI: arm64-v8a
Carrier: TEKNOSACELL
Description: 2.24.10.85
Device: whyred
Device ID: 0
Device ISO8601: 2024-05-29 22:43:11.562+0300
Email OTP status: email_otp_not_eligible
FAQ Results Read: 0
FAQ Results Returned: 10
Is Foldable: false
Is Tablet: false
Kernel: Unknown release unknown version
LC: US
LG: en
Manufacturer: Xiaomi
DEVAMI....

Missing Permissions: android.permission.ACCESS_COARSE_LOCATION, android.permission.ACCESS_FINE_LOCATION, android.permission.ACCESS_MEDIA_LOCATION, android.permission.CAMERA, android.permission.FOREGROUND_SERVICE_DATA_SYNC, android.permission.FOREGROUND_SERVICE_LOCATION, android.permission.INSTALL_SHORTCUT, android.permission.READ_CONTACTS, android.permission.RECEIVE_SMS, android.permission.RECORD_AUDIO, android.permission.SCHEDULE_EXACT_ALARM, android.permission.SEND_SMS, android.permission.WRITE_CONTACTS, android.permission.READ_MEDIA_AUDIO, android.permission.READ_MEDIA_IMAGES, android.permission.READ_MEDIA_VIDEO, android.permission.READ_MEDIA_VISUAL_USER_SELECTED, android.permission.POST_NOTIFICATIONS, android.permission.REQUEST_INSTALL_PACKAGES, android.permission.USE_FULL_SCREEN_INTENT, com.sec.android.provider.badge.permission.READ, com.sec.android.provider.badge.permission.WRITE, com.htc.launcher.permission.READ_SETTINGS, com.htc.launcher.permission.UPDATE_SHORTCUT, com.sonyericsson.home.permission.BROADCAST_BADGE, com.sonymobile.home.permission.PROVIDER_INSERT_BADGE, com.huawei.android.launcher.permission.READ_SETTINGS, com.huawei.android.launcher.permission.WRITE_SETTINGS, com.huawei.android.launcher.permission.CHANGE_BADGE, android.permission.CALL_PHONE, android.permission.ANSWER_PHONE_CALLS, android.permission.READ_CALL_LOG, android.permission.GET_ACCOUNTS, com.facebook.services.identity.FEO2, android.permission.RUN_USER_INITIATED_JOBS, android.permission.FOREGROUND_SERVICE_MICROPHONE, android.permission.FOREGROUND_SERVICE_CAMERA, android.permission.FOREGROUND_SERVICE_MEDIA_PROJECTION, android.permission.FOREGROUND_SERVICE_PHONE_CALL, android.permission.BLUETOOTH_CONNECT, android.permission.NEARBY_WIFI_DEVICES, android.permission.BLUETOOTH_SCAN, android.permission.BLUETOOTH_ADVERTISE
Model: Redmi Note 5
Network Type: L.T.E.
Phone Type: G.S.M.
Product: whyred
Radio MCC-MNC: 286-03
SIM MCC-MNC: 286-03
Target: release
Version: 2.24.10.85
WA old status: wa_old_entered
Debug info: unregistered
MDEnabled: true
HasMdCompanion: false
Context: eula
useragent: WhatsApp/ Android/9 Device/Xiaomi-Redmi_Note_5
Socket Conn: DN
Free Space Built-In: 48314236928 (48.31 GB)
Free Space Removable: 48312745984 (48.31 GB)
Smb count: 0
Ent count: 0
Connection: W.I.F.I.
Diagnostic Codes: FE-GDE FE-GDC FE-VIDC FE-SMSRTV
Sim: null 5
Network metered: 114:false
Network restricted: 114:false
Data roaming: false
Tel roaming: false
ABprops hash state: unregistered
Serverprops hash state: unregistered
Video transcode: supported
anid: 478ae04a-3f81-4eb7-*******
XPMigrated: no
Screen reader: false
Fingerprint eligible: true
Last local backup time: never
Google account added: false
Groups media visibility: default
Individual media visibility: default
In scoped mode: false
Has unexpected .nomedia: false
Is Companion: false
Has Wear OS Companion: false
saga_copy: false
Samsung filan yapsana hocam :D Redmi cihazlarda sorun var diyenlerde olmuştu.
mi 2 lite cihaza yükledim hocam açtı ya , her redmi modelin böyle bir hata olsa burası dellenir, bazı redmi modellerinde hata var gibi ...

palermo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Palermo
Cihazım
Note5
Konular
1
3 kere banlandım 3 defa da banı açtım meta durduramaz beni :D
Hocam nasıl iletişime geçtin, ban durumunu söyleyip açtırabildin ? bizim taleplerimize otomatik taslak cevap yazıyorlar...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimde 2 tane root lu cihaz yok, acaba farklı rootlu telefonda whatsapp ile giriş yapıp fullbackup yedek alıp bunu engelli telefonda restore yapsak acaba doğrulama adımını geçer miyiz ki
Deneyebilecek olan varsa hürmet ederim clap~~

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 9 +
Meslek
Öğrenci
Konular
144
Hocam nasıl iletişime geçtin, ban durumunu söyleyip açtırabildin ? bizim taleplerimize otomatik taslak cevap yazıyorlar...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimde 2 tane root lu cihaz yok, acaba farklı rootlu telefonda whatsapp ile giriş yapıp fullbackup yedek alıp bunu engelli telefonda restore yapsak acaba doğrulama adımını geçer miyiz ki
Deneyebilecek olan varsa hürmet ederim clap~~
İletişime geçmedim kendiliğinden açılıyor.8=)

palermo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Palermo
Cihazım
Note5
Konular
1
Hiç bir ilerleme sağlayamadım, yabancı forumlarında da bu durumu yaşayan çok fazla kişi var , sanki yavaş yavaş sayı büyüyor.

Engelleler biraz daha fazla olursa, konu biraz daha aktifleşecektir.:?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hiç bir ilerleme sağlayamadım, yabancı forumlarında da bu durumu yaşayan çok fazla kişi var , sanki yavaş yavaş sayı büyüyor.

Engelleler biraz daha fazla olursa, konu biraz daha aktifleşecektir.:?
Maalesef bende pek birşey bulamadım bu konuya çözüm olacak. Yabancı forumlarda da bilinen öneriler var genelde. Ama çok saçma bir sorun bu :D yasak varsa nasıl başka cihazdan giriyorsun mesela :D

Üst Alt