Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam sadece tek bir kod ile yapılan bir işlem
Xml dosyası kendi orijinal kodları sadece aşağıdaki kod eklendi <boolean name="dark_mode" value="true" />
eyvallah hocam yapdim oldu ama her grib cikdigimda beyaz oluyor yukaridaki arkadawlar gunceleme yapilirsa cozulur diyor ama apk hala beta awamasinda buyuzden mark bey nezman verirse artik
eyvallah hocam yapdim oldu ama her grib cikdigimda beyaz oluyor yukaridaki arkadawlar gunceleme yapilirsa cozulur diyor ama apk hala beta awamasinda buyuzden mark bey nezman verirse artik
ilk önce kullanmakta olduğunuz sürümde konunun ilk mesajındaki gibi dark olarak metni değiştirip sonrasında da internetten whatsapp 2.19.363 sürümünü indirip kurar gibi yaparak güncelle diye devam edip denediniz mi acaba, bu şekilde kalıcı oldu
ilk önce kullanmakta olduğunuz sürümde konunun ilk mesajındaki gibi dark olarak metni değiştirip sonrasında da internetten whatsapp 2.19.363 sürümünü indirip kurar gibi yaparak güncelle diye devam edip denediniz mi acaba, bu şekilde kalıcı oldu
Aslında olanlarda Android ve miu sürümü + whatsapp bilgisi paylaşılsa daha sağlıklı olacaktır bende sorunsuz çalışıyor
Android 9 / eu beta rom 9.10.31 whatsapp bilgisini de konuda paylaşmıştım
önceki whatsapp sürümünü kaldırmadan yapmak gerekiyor çünkü önce kurulu sürümde ilgili alanda dark yazılı metni kopyalayınca sisteme kaydediyor , belirttiğim sürümü veya sonrasını indirip kur dediğinizde önceki sürümün üstüne güncelleme olarak yüklüyor ve dark mode kalıcı oluyor, en azından ben bu şekilde çözdüm bir kaç arkadaşa belirttim burda onlarda çözümü böyle buldular
ilk önce kullanmakta olduğunuz sürümde konunun ilk mesajındaki gibi dark olarak metni değiştirip ( kurulu whatsappı kaldırmadan ) sonrasında da internetten whatsapp 2.19.363 sürümünü indirip kurar gibi yaparak güncelle diye devam edip deneyebilir misiniz, bu şekilde kalıcı oldu bende