Teşekkürler bende olduEkteki dosyayı konuda belirttiğim yoldaki dosya ile değiştirip deneyin
WhatsApp'taki Karanlık Modu hemen etkinleştirebileceğiniz bir geçici çözüm göstereceğim , cihazınızın tek gereksinimi rotlu olmalıdır.
bu kodu sondan 2. görseldeki gibi dosyanın sonuna ekleyip kaydedin ve kapatın sonrasında WhatsApp uygulamasından Ayarlar Kısmına girdiğinizde tema ekranı gelecektir.
<boolean name="dark_mode" value="true" />
Yada linkteki dosyayı belirtilen dosya yolundaki xml ile değiştirin =Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirEkte MT Manager ile gösterdim
Farklı root iznine sahip uygulamalar ile de yapabilirsiniz.
No: MT Manager ile sorun yaşayanlar Solid Explorer ile deneyebilir
Uygulama ve Rom Güncelleme Sonrası Denenmemiştir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rica hocambendeki xml dosyasında dark kodu yoktu.
Direk linkte dasyayla değişim yaptım oldu.
Teşekkürler hocam eline emeğine yüreğine sağlık![]()
![]()
En güzelini yapmışsın hocam. Ben gibi zır cahile böyle yöntem lazım . Kopyala yapıştır.Rica hocam
Ben konu başında kod olarak vermiştim öncesinde sonradan şu kodu eklenecek diye
<boolean name="dark_mode" value="true" />
Sonrasında kolaylık olsun diye xml olarak paylaştım![]()
Estağfurullah hocam her insan kendine göre bilgili dir öyle demeyin lütfenEn güzelini yapmışsın hocam. Ben gibi zır cahile böyle yöntem lazım . Kopyala yapıştır.![]()
Hocam sadece tek bir kod ile yapılan bir işlempaylawim icin tewekkurler hocam ama gizlilik acisindan riskli bir iwlem degilmi yani whatsapp sohbet ediyoruz herkesle sorun olurmu.? eskiden whatsapp + kullanmiwligimda var yani okadar pimpirikli degilim demek isdoyorum yenede insan biraz tereddut ediyor