- Adım
- Selim
- Cihazım
- Xiaomi Mi A1
- Konular
- 7
Zaten geri düzeliyor. Başka sorunlar var işte. Örneğin stock kamerada flashı kendisi ayarlayabiliyor ama google kamerada yok HDR kapalı ve flash açıkken renkler kayıyor veya siyah beyaz oluyor.Google kameraların bazı sürümünde olabiliyor o başka sürümler denediniz mi? Benimki yazılımla ilgili bir sorun rom yükleyeceğim işte en baştan yükleyeceğim Google Camera'yı da
Sanırım sizin de bir rom atıp tekrar kurulum yapmaya ihtiyacınız varZaten geri düzeliyor. Başka sorunlar var işte. Örneğin stock kamerada flashı kendisi ayarlayabiliyor ama google kamerada yok HDR kapalı ve flash açıkken renkler kayıyor veya siyah beyaz oluyor.
O nedir?GBwhatsapp yükleyebilirsiniz
Yok ben daha önceki Android sürümünden beri bu sorunla karşılaşıyorum. WhatsApp'ı kaldırıp tekrar kurdum ama sorun düzelmedi. Rom atıp tekrar Gcam kurulumu yapacaktım ama Android 9 yüklenince daha önceki sürümlere geçiş yapamıyormuşuz.Şimdi denedim bende de aynısı oluyor flash açıkken sorunsuz çekiyor ama flashı kapayınca konuya eklediğin resimdeki gibi oluyor. Öncesinde böyle bir sorun yoktu durumun whatsaptan kaynaklandığını yeni sürüm gelince hall olacağını tahmin ediyorum.
Ayrıca sorun Android 9 Pie yüzden ola bilir bildiğiniz gibi yeni bir android sürümü ve geliştiriciler yeni sürüm için uygulamaları güncellediklerinde böyle sorunlarla karşılaşa biliniyor.