Yardım WhatsApp fotoğraf kalitesinde bozulma

SelimAtar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
7
WhatsApp'tan fotoğraf çektiğim zaman böyle bir sorunla karşılaşıyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20181201-112651-min.png
    Screenshot_20181201-112651-min.png
    564,3 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Google kameraların bazı sürümünde olabiliyor o başka sürümler denediniz mi? Benimki yazılımla ilgili bir sorun rom yükleyeceğim işte en baştan yükleyeceğim Google Camera'yı da
Zaten geri düzeliyor. Başka sorunlar var işte. Örneğin stock kamerada flashı kendisi ayarlayabiliyor ama google kamerada yok HDR kapalı ve flash açıkken renkler kayıyor veya siyah beyaz oluyor.

Oyla:

SelimAtar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
7
Zaten geri düzeliyor. Başka sorunlar var işte. Örneğin stock kamerada flashı kendisi ayarlayabiliyor ama google kamerada yok HDR kapalı ve flash açıkken renkler kayıyor veya siyah beyaz oluyor.
Sanırım sizin de bir rom atıp tekrar kurulum yapmaya ihtiyacınız var :)

Oyla:

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Şimdi denedim bende de aynısı oluyor flash açıkken sorunsuz çekiyor ama flashı kapayınca konuya eklediğin resimdeki gibi oluyor. Öncesinde böyle bir sorun yoktu durumun whatsaptan kaynaklandığını yeni sürüm gelince hall olacağını tahmin ediyorum.
Ayrıca sorun Android 9 Pie yüzden ola bilir bildiğiniz gibi yeni bir android sürümü ve geliştiriciler yeni sürüm için uygulamaları güncellediklerinde böyle sorunlarla karşılaşa biliniyor.

Oyla:

SelimAtar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
7
Şimdi denedim bende de aynısı oluyor flash açıkken sorunsuz çekiyor ama flashı kapayınca konuya eklediğin resimdeki gibi oluyor. Öncesinde böyle bir sorun yoktu durumun whatsaptan kaynaklandığını yeni sürüm gelince hall olacağını tahmin ediyorum.
Ayrıca sorun Android 9 Pie yüzden ola bilir bildiğiniz gibi yeni bir android sürümü ve geliştiriciler yeni sürüm için uygulamaları güncellediklerinde böyle sorunlarla karşılaşa biliniyor.
Yok ben daha önceki Android sürümünden beri bu sorunla karşılaşıyorum. WhatsApp'ı kaldırıp tekrar kurdum ama sorun düzelmedi. Rom atıp tekrar Gcam kurulumu yapacaktım ama Android 9 yüklenince daha önceki sürümlere geçiş yapamıyormuşuz.

Oyla:
Üst Alt