- Adım
- Selim
- Cihazım
- Xiaomi Mi A1
- Konular
- 7
Evet Twrpden de flashlamıştım formatlayınca düzeldi bir daha da gcam vs kurmadım.Formatlayınca düzeldi mi? Ve siz Gcam kurmuş muydunuz?
Neyin orjinali ile oynarsak bir yerden bir şeyi bozuyor zaten. Ben sadece ön kamera fotoğraf için kullanıyorum zaten. Ön kamera biraz daha iyi olsa hič uğraşmazdım ben de.Evet Twrpden de flashlamıştım formatlayınca düzeldi bir daha da gcam vs kurmadım.
Mi max 2 Greeshan rom
Formatlayınca düzeldi mi? Ve siz Gcam kurmuş muydunuz?
Yok ben magisk ile yüklememiştim zaten gcamiYani magisk içinden herhangi bir modül yüklü değil dimi ? Çünkü modüller böyle hatalara sebeb olabiliyor
WhatsApp'tan fotoğraf çektiğim zaman şöyle oluyor mesela
Ben de öyle düşünüyorum ama düzelse daha iyi olur. Bazen WhatsApp'tan konuşurken anlık bir şey yakalamak istersin yapamazsın veya öyle görünmesi pek de hoş değil. Müsait olduğum bir zaman ilk işim rom atıp tekrar Gcam kurmak olacak.Aynısı şuan bende de oluyor ama çok dert değil. WhatsApptan çekeceğim fotoğrafı gcam ile çekiyorum.
Ben de öyle düşünüyorum ama düzelse daha iyi olur. Bazen WhatsApp'tan konuşurken anlık bir şey yakalamak istersin yapamazsın veya öyle görünmesi pek de hoş değil. Müsait olduğum bir zaman ilk işim rom atıp tekrar Gcam kurmak olacak.
Belki pie güncellemesi geldikten sonra düzelir?![]()
Google kameraların bazı sürümünde olabiliyor o başka sürümler denediniz mi? Benimki yazılımla ilgili bir sorun rom yükleyeceğim işte en baştan yükleyeceğim Google Camera'yı daBende de google kamera HDR kapalı iken 1-2 saniye yeşil olup geri düzeliyor ama whatsapp'da olmuyor.