- Adım
- Selim
- Cihazım
- Xiaomi Mi A1
- Konular
- 7
Yani Gcam için en baştan tekrar uğraşacağım öyle mi? Sadece apk kurmaktan bahsetmiyorsunuz sanırım siz de?Romu tekrar yüklediğinizde o sorun hallolur diye düşünüyorum hocam.
Evet gcam tekrar kurulması gerekecek.
Hocam stock rom flaşladığınızda camera2api modülü de silinir. Herşey sıfırlanır. Telefon ilk satın aldığınız hale gelir. Bu yüzden baştan kurmanız gerekiyor herşeyiYani Gcam için en baştan tekrar uğraşacağım öyle mi? Sadece apk kurmaktan bahsetmiyorsunuz sanırım siz de?
Sadece WhatsApp arka kamerada böyle yapıyor ama. Hani belki başka bir çözümü vardır diye soruyorum size.Hocam stock rom flaşladığınızda camera2api modülü de silinir. Herşey sıfırlanır. Telefon ilk satın aldığınız hale gelir. Bu yüzden baştan kurmanız gerekiyor herşeyi
Whatsapp'ı sıfırdan kurmayı deneyin öyleyse hocam ya da alternatif whatsapp modlu uygulamaları vardı onları bi deneyin.Sadece WhatsApp arka kamerada böyle yapıyor ama. Hani belki başka bir çözümü vardır diye soruyorum size.
WhatsApp'ı sıfırdan kurmayı denedim ama olmadı. Müsait olduğum zaman romu tekrar yükleyip Gcami baştan portlayacağım. Sonucunu buraya da yazarım.Whatsapp'ı sıfırdan kurmayı deneyin öyleyse hocam ya da alternatif whatsapp modlu uygulamaları vardı onları bi deneyin.
Bende fotoğraf karanlıyordu aydınlık ortam olmasına rağmen gcam sildim vs olmadı en sonunda formatladım hocam.WhatsApp'tan fotoğraf çektiğim zaman şöyle oluyor mesela
Sadece Gcam yüklü Arnova v8.3 sürümüGcam modüllerinden eğer yüklü ise neler yüklü yazar mısın ?
Formatlayınca düzeldi mi? Ve siz Gcam kurmuş muydunuz?Bende fotoğraf karanlıyordu aydınlık ortam olmasına rağmen gcam sildim vs olmadı en sonunda formatladım hocam.