Yardım Vowifi ve volte açılmıyor.

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16
Türk telekom hattında vowifi ve volteyi açamıyorum online işlemlerden açmaya çalışırken telefonunuz desteklemiyor diyor.

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16
perşembe günü Turkcell'e no taşıma başvurusu yaptım gece 2 de geçiş yapıldı. Turkcell de telefon açıldığı anda hiç bir ayar yapmadan volte ve vowifi çalışmaya başladı. vowifi için de tercih edilen ağ wifi ağ yaptım. Henüz görüşme yapmadım bir sıkıntı olursa volte ye çeviririm. sıkıntı Türk Telekomun cihazları tanıma konusunda izlediği enteresan yollar.
Taahütüm olmasa anında geçicem turkcell ede Taahüt var.

Oyla:

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Taahütüm olmasa anında geçicem turkcell ede Taahüt var.
Hiç umrumda değil 135tl cayma bedeli çıktı umursamadım valla. Interneti çekmez görüşmesi kesilir zaten 3 4 aydır kaçasım vardı vowifi bahanesi oldu. *124# yapınca cayma bedeli görünüyor, dişe değmeyecek bir miktarsa fayda zarar oranına göre bakın. Her saniye kullanılan bir şey sonuçta.

Oyla:

bambam78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note10pro
Konular
0
Türk telekom hattında vowifi ve volteyi açamıyorum online işlemlerden açmaya çalışırken telefonunuz desteklemiyor diyor.
Sim kart ayarlardan kod girerek volte ibaresini aç ve açık konuma getir sonra telefon bilgileri kısmından dahili depolama üzerinden girerek simi seç tercih edilen ağ türünü LTE only yap uçak moduna al uçak modunu kapat volten hayırlı olsun

Oyla:
Üst Alt