Taahütüm olmasa anında geçicem turkcell ede Taahüt var.perşembe günü Turkcell'e no taşıma başvurusu yaptım gece 2 de geçiş yapıldı. Turkcell de telefon açıldığı anda hiç bir ayar yapmadan volte ve vowifi çalışmaya başladı. vowifi için de tercih edilen ağ wifi ağ yaptım. Henüz görüşme yapmadım bir sıkıntı olursa volte ye çeviririm. sıkıntı Türk Telekomun cihazları tanıma konusunda izlediği enteresan yollar.
Hiç umrumda değil 135tl cayma bedeli çıktı umursamadım valla. Interneti çekmez görüşmesi kesilir zaten 3 4 aydır kaçasım vardı vowifi bahanesi oldu. *124# yapınca cayma bedeli görünüyor, dişe değmeyecek bir miktarsa fayda zarar oranına göre bakın. Her saniye kullanılan bir şey sonuçta.Taahütüm olmasa anında geçicem turkcell ede Taahüt var.
Sim kart ayarlardan kod girerek volte ibaresini aç ve açık konuma getir sonra telefon bilgileri kısmından dahili depolama üzerinden girerek simi seç tercih edilen ağ türünü LTE only yap uçak moduna al uçak modunu kapat volten hayırlı olsunTürk telekom hattında vowifi ve volteyi açamıyorum online işlemlerden açmaya çalışırken telefonunuz desteklemiyor diyor.