- Adım
- nejdet
- Cihazım
- mi9tpro
- Konular
- 33
Mi9tpro imei kulonladım fakat volteyi açamıyorum desteklemiyor deniyor, illa volte destekleyen telefon imei bulmak gerekiyor?
TTelekom simkartınız varsa çok zor. Telekom IMEI nosuna göre otomatik açıyor. Benim yasal IMEI bile onların programına göre Samsung bilmemne modeli imiş. Btk sorgusuna göre note 9 s. Defalarca şikayette bulundum 1 ayda zor açtım volte ve wifiyi. Ben voltede bir fark göremedim olsada aynı olmasa da, çekmeyen yerde wowifi ile görüşürüz dedim oda aynı halt. Gene düzgün çekmiyor. En iyisi vodafon volte ve vofide.Mi9tpro imei kulonladım fakat volteyi açamıyorum desteklemiyor deniyor, illa volte destekleyen telefon imei bulmak gerekiyor?
vodafone da her yerde çekmiyor işte, ben tt ye turkcell den geçmiştim, sırf tt nin bu politikası yüzünden turkcell e geri döneceğim, hayır yani sanki turkcell gibi davransa batacak.TTelekom simkartınız varsa çok zor. Telekom IMEI nosuna göre otomatik açıyor. Benim yasal IMEI bile onların programına göre Samsung bilmemne modeli imiş. Btk sorgusuna göre note 9 s. Defalarca şikayette bulundum 1 ayda zor açtım volte ve wifiyi. Ben voltede bir fark göremedim olsada aynı olmasa da, çekmeyen yerde wowifi ile görüşürüz dedim oda aynı halt. Gene düzgün çekmiyor. En iyisi vodafon volte ve vofide.
WIFI ARAMA yazıp 5555 e gönderin.vodafone da her yerde çekmiyor işte, ben tt ye turkcell den geçmiştim, sırf tt nin bu politikası yüzünden turkcell e geri döneceğim, hayır yani sanki turkcell gibi davransa batacak.
Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
Aynı yöntemle vowifi özelliğini de açabilirsiniz.Volte destekleyen herhangi bir telefona sim kartınızı takip 15 dakika gibi bir süre bekleyin. Türk Telekom online işlemler uygulamasından internet bölümüne baktığınızda cihazınızın adı ve volte vowifi desteği var dediğinde sim kartınızı kendi telefonunuza takın. Sorun çözülmüş olacaktır.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
türkcell lin uygulamasını kur bağlantı ayarlarından volteyi aktif yap , tabiiki telefondaki desteklenen hattı volte telefona takıp volte için mesaj yolla türkcell 2222 onay mesajını aldığını görBen ne yaptıysam açamadım hattımı volte wowifi destekleyen telefona taktım açtım yine olmadı 4.5 destekleyen IMEI attım yine aktif olmadı hat Turkcell