Yardım VOLTE kullanılamıyor

spawnseytan1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
nejdet
Cihazım
mi9tpro
Konular
33
Mi9tpro imei kulonladım fakat volteyi açamıyorum desteklemiyor deniyor, illa volte destekleyen telefon imei bulmak gerekiyor?

Yeniacemi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abuzer
Cihazım
Not 9
Konular
0
Mi9tpro imei kulonladım fakat volteyi açamıyorum desteklemiyor deniyor, illa volte destekleyen telefon imei bulmak gerekiyor?
TTelekom simkartınız varsa çok zor. Telekom IMEI nosuna göre otomatik açıyor. Benim yasal IMEI bile onların programına göre Samsung bilmemne modeli imiş. Btk sorgusuna göre note 9 s. Defalarca şikayette bulundum 1 ayda zor açtım volte ve wifiyi. Ben voltede bir fark göremedim olsada aynı olmasa da, çekmeyen yerde wowifi ile görüşürüz dedim oda aynı halt. Gene düzgün çekmiyor. En iyisi vodafon volte ve vofide.

Oyla:

yusufcntp

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
TTelekom simkartınız varsa çok zor. Telekom IMEI nosuna göre otomatik açıyor. Benim yasal IMEI bile onların programına göre Samsung bilmemne modeli imiş. Btk sorgusuna göre note 9 s. Defalarca şikayette bulundum 1 ayda zor açtım volte ve wifiyi. Ben voltede bir fark göremedim olsada aynı olmasa da, çekmeyen yerde wowifi ile görüşürüz dedim oda aynı halt. Gene düzgün çekmiyor. En iyisi vodafon volte ve vofide.
vodafone da her yerde çekmiyor işte, ben tt ye turkcell den geçmiştim, sırf tt nin bu politikası yüzünden turkcell e geri döneceğim, hayır yani sanki turkcell gibi davransa batacak.

Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk

Oyla:

Yeniacemi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abuzer
Cihazım
Not 9
Konular
0
vodafone da her yerde çekmiyor işte, ben tt ye turkcell den geçmiştim, sırf tt nin bu politikası yüzünden turkcell e geri döneceğim, hayır yani sanki turkcell gibi davransa batacak.

Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
WIFI ARAMA yazıp 5555 e gönderin.

Oyla:

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
Volte destekleyen herhangi bir telefona sim kartınızı takip 15 dakika gibi bir süre bekleyin. Türk Telekom online işlemler uygulamasından internet bölümüne baktığınızda cihazınızın adı ve volte vowifi desteği var dediğinde sim kartınızı kendi telefonunuza takın. Sorun çözülmüş olacaktır.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

spawnseytan1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
nejdet
Cihazım
mi9tpro
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Volte yi açtım, volte destekli telefon da açıp kendi telefonuma taktım

Oyla:

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
Volte destekleyen herhangi bir telefona sim kartınızı takip 15 dakika gibi bir süre bekleyin. Türk Telekom online işlemler uygulamasından internet bölümüne baktığınızda cihazınızın adı ve volte vowifi desteği var dediğinde sim kartınızı kendi telefonunuza takın. Sorun çözülmüş olacaktır.

Aynı yöntemle vowifi özelliğini de açabilirsiniz.

Oyla:

Yakubp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Mi 9 T PRO
Meslek
İmam
Konular
11
Ben ne yaptıysam açamadım hattımı volte wowifi destekleyen telefona taktım açtım yine olmadı 4.5 destekleyen IMEI attım yine aktif olmadı hat Turkcell

Oyla:

spawnseytan1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
nejdet
Cihazım
mi9tpro
Konular
33
Ben ne yaptıysam açamadım hattımı volte wowifi destekleyen telefona taktım açtım yine olmadı 4.5 destekleyen IMEI attım yine aktif olmadı hat Turkcell
türkcell lin uygulamasını kur bağlantı ayarlarından volteyi aktif yap , tabiiki telefondaki desteklenen hattı volte telefona takıp volte için mesaj yolla türkcell 2222 onay mesajını aldığını gör

Oyla:
Üst Alt