Rehber Volte Etkinleştirme Turkcell ve Vodafone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
esf explorer in bazı versiyonları sürükle bırakmayı desteklerken bazıları desteklemiyor. 2.7 build 460 da sürükleyerek kopyalama çalışıyor.

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Vowifi da bi gelişme yokmu arkadaşlar?Elinde gm5 falan olan birisi efs dosyalarını paylaşsa kendimiz bile uğraşırız.Ben los romlarin da da denedim.Özellik var seçenek olarak ama çalışmıyor.Tahminim efs dosyalarınndan çözüm üretilebilir.

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
ben vowifi ile uğraşırken çalışan volte den de oldum. ne yaptıysam düzeltemedim deli olacağım. IMS kaydı yapıldı görünüyor volte iconu çıkıyor ama arama yapınca 3g ye düşüyor. IMS durumunda LTE üzerinden ses kullanılamıyor diyor. eski yedeklere döndüm romları tekrar tekrar kurdum firmware güncelledim esf explorer ile dosyaları düzelttim ama nafile (:|

FireSwords

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
3
2013'ten beri bütün çıkan telefonlarda VoLTE kullanılabilir. Ben Vodafone ile LG G2 kullanırken VoLTE ile HD sesli görüşmeler yapıyordum. Mi6'ya geçtim yine çalışıyordu Vodafone ile. Sonra Turkcell'e geçtim VoLTE gitti. Turkcell açmak için yokuş yapıyor, destekleyemem sorun çıkarır falan hikaye.

VoWifi de böyle. Xiaomi bunu şimdi eklerse yeni telefonlarda nasıl "yenilik" yapacak.

Abimde Galaxy S7 var. VoLTE de VoWiFi da çalışıyor. Öyle orayı burayı kurcalamaya da gerek olmuyor. Biz Şayomi ile çırpınıp duruyoruz. Ara ara düşünüyorum S7 alsa mıydım diye. Fiyatları da oldukça yakındı.
Bu olayın Xiaomi ile en ufak ilgisi yok, tamamen operatörlerin işgüzarlığı.

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Acaba mıncırmaktan turkcell mi engelledi anlamadım ki

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
ben vowifi ile uğraşırken çalışan volte den de oldum. ne yaptıysam düzeltemedim deli olacağım. IMS kaydı yapıldı görünüyor volte iconu çıkıyor ama arama yapınca 3g ye düşüyor. IMS durumunda LTE üzerinden ses kullanılamıyor diyor. eski yedeklere döndüm romları tekrar tekrar kurdum firmware güncelledim esf explorer ile dosyaları düzelttim ama nafile (:|
Hocam bende cok ugrasirim boyle seýlerle ama yedekli.Ayni olay başima geldi ama twrp üzerinden aldığım efs ve fsg yedeklerim vardı.Onlarla hallettim.

FireSwords

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
3
Vowifi da bi gelişme yokmu arkadaşlar?Elinde gm5 falan olan birisi efs dosyalarını paylaşsa kendimiz bile uğraşırız.Ben los romlarin da da denedim.Özellik var seçenek olarak ama çalışmıyor.Tahminim efs dosyalarınndan çözüm üretilebilir.
Elimde GM 5 Plus da var, yardımcı olabilirim belki.

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Elimde GM 5 Plus da var, yardımcı olabilirim belki.
Walla super olur hocam.vowifi volte sağlikli calisiyorsa ekran görüntüsündeki dosyaları içindekilerle beraber efs explorerdan çekip buraya atarsan miui ailesi olarak sewinirizYes~~:)Bu dosyalar imei vb. kişisel bilgi barindirmaz.Hocam bide es dosya yoneticisinden /system-privapp/carrier config içindeki apkyı ve /sytem-etc içindeki apnconfig.xml dosyalarını da atarsan memnun oluruz..Çok olmamıştır umarım(:|:P
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

FireSwords

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
3
Walla super olur hocam.vowifi volte sağlikli calisiyorsa ekran görüntüsündeki dosyaları içindekilerle beraber efs explorerdan çekip buraya atarsan miui ailesi olarak sewinirizYes~~:)Bu dosyalar imei vb. kişisel bilgi barindirmaz.Hocam bide es dosya yoneticisinden /system-privapp/carrier config içindeki apkyı ve /sytem-etc içindeki apnconfig.xml dosyalarını da atarsan memnun oluruz..Çok olmamıştır umarım(:|:P
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bugün çok yorgunum, yarın özel mesaj atıp hatırlatırsanız yüklerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt