- Adım
- mustafa
- Cihazım
- Grus
- Konular
- 2
Hocam merhaba, verdiğiniz Carrier config.apk yı inceledim ama vendor.xml içerisinde operatör bilgileri yok ve volte ve vowifi ile ilgili ayarlar hep false olarak tanımlanmış. Orjinal dosyadaki vendor.xml de bir çok operatör var ama içerisinde türk operatörleri mevcut değil. Velhasıl build.prop ilavelerini yapınca vowifi seçeneği çıkıyor ayarlarda ama ne sizin verdiğiniz nede orjinal apk ile vowifi çalışmadı.
var olan apn'ye girip apn türü kısmına ims kelimesini ekleyip kaydedebilirmisiniz.arkadaşlar mi5 vodafone da çalıştıran arkadaşlar nasıl yaptıklarını anlatabilir mi, dosyaları attım ama apn tanımlayamadım, çalışmadı volte
hocam birşey sorucam bir de vodafoneda da hattı başka telefona takıp etinleştirmek gerekli mi volte yivar olan apn'ye girip apn türü kısmına ims kelimesini ekleyip kaydedebilirmisiniz.
bildiğim kadarıyla vodafone istemiyor, ancak hattınızın 4g ye açık olması gerekiyor. (4.5g yazıp 4545'e göndermek gerekiyor)hocam birşey sorucam bir de vodafoneda da hattı başka telefona takıp etinleştirmek gerekli mi volte yi
siz yine de 4.5g mesajını samsung s7 ve üstü/iphone6 ve üstü bir teleona hattınızı takıp gönderin.hocam birşey sorucam bir de vodafoneda da hattı başka telefona takıp etinleştirmek gerekli mi volte yi
hattınızın volte'sini açtırmak için iphone veya samsung telefona takıp operatöre mesaj attınız mı? bunu yapmadıysanız diğer işlemlerin anlamı olmuyor...Merhaba arkadaşlar,
Telefonum Mi5 yaklaşık 2 gündür uğraşıyorum ancak bir türlü yapamadım.
Dosyaları copy item from pc ile yapamadım. Transfer complete diyor ancak dosyalar değişmiyor. Bu yüzden aynı olan dosyaları silip direk sürükleyip yapıştırıyorum tek tek. Sonra telefonu yeniden başlatıyorum ancak sonuç yine aynı H'ye düşüyor arama yapınca.
Hatta Sim1 için normal zamanda 4Gden 3G ye düştü. Ancak Sim2 ye takarsam 4G ye çıkıyor. Yedeklediğim dosyaları tekrar yüklesem de Sim1 4G ye çıkmıyor.
Özellikle QPST Efs explorer ile ilgili sıkıntı yaşıyorum.
Yapanlar yardımcı olabilir mi? Daha detaylı anlatabilir misiniz?
Nazmi bey görüntülü görüşme konusunda internette bir link buldum, paylaşıyorum. umarım işinize yararmmengi
ims nedir görüntülü görüşmek için mi işe yarıyor bilginiz varmı ?
RN4 Global cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hattınızın volte'sini açtırmak için iphone veya samsung telefona takıp operatöre mesaj attınız mı? bunu yapmadıysanız diğer işlemlerin anlamı olmuyor...
dosyaları beşer beşer bloklar halinde kopyalayınSiz dedikten sonra mesaj Samsung'a takıp, Turkcell'e mesaj attım ve Volteyi açtırdım. Ancak yine Sim1'e taktığımda 3G çekiyor. Sim2'ye taktığımda 4G çekiyor ancak arama yapınca tekrar 3G ye düşüyor.
Belki de Efs Explorer kısmında yanlış yapıyorum. Bunun tam olarak nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz?
internet 2. sime tanımlı olabilir, ayarlardan kontrol edebilirsiniz.. volte açık olmadığı için 3g'ye düşmesi normalSiz dedikten sonra mesaj Samsung'a takıp, Turkcell'e mesaj attım ve Volteyi açtırdım. Ancak yine Sim1'e taktığımda 3G çekiyor. Sim2'ye taktığımda 4G çekiyor ancak arama yapınca tekrar 3G ye düşüyor.
Belki de Efs Explorer kısmında yanlış yapıyorum. Bunun tam olarak nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz?