Rehber Volte Etkinleştirme Turkcell ve Vodafone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
zuperm
Volte için yaptığınız çalışmanın benzerinide vowifi için yapmak lazım sanırım. Vowifi si aktif çalışan snapdragon işlemcili bir telefondan qpst ile dosyaları alıp denemek lazım sanırım.

zuperm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yakup
Cihazım
mi5
Konular
1
Hocam merhaba, verdiğiniz Carrier config.apk yı inceledim ama vendor.xml içerisinde operatör bilgileri yok ve volte ve vowifi ile ilgili ayarlar hep false olarak tanımlanmış. Orjinal dosyadaki vendor.xml de bir çok operatör var ama içerisinde türk operatörleri mevcut değil. Velhasıl build.prop ilavelerini yapınca vowifi seçeneği çıkıyor ayarlarda ama ne sizin verdiğiniz nede orjinal apk ile vowifi çalışmadı.

Kontrol edeceğim

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
arkadaşlar mi5 vodafone da çalıştıran arkadaşlar nasıl yaptıklarını anlatabilir mi, dosyaları attım ama apn tanımlayamadım, çalışmadı volte
var olan apn'ye girip apn türü kısmına ims kelimesini ekleyip kaydedebilirmisiniz.

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
hocam birşey sorucam bir de vodafoneda da hattı başka telefona takıp etinleştirmek gerekli mi volte yi
bildiğim kadarıyla vodafone istemiyor, ancak hattınızın 4g ye açık olması gerekiyor. (4.5g yazıp 4545'e göndermek gerekiyor)
[doublepost=1520847473,1520846612][/doublepost]
hocam birşey sorucam bir de vodafoneda da hattı başka telefona takıp etinleştirmek gerekli mi volte yi
siz yine de 4.5g mesajını samsung s7 ve üstü/iphone6 ve üstü bir teleona hattınızı takıp gönderin.

efekentli95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
0
Merhaba arkadaşlar,
Telefonum Mi5 yaklaşık 2 gündür uğraşıyorum ancak bir türlü yapamadım.
Dosyaları copy item from pc ile yapamadım. Transfer complete diyor ancak dosyalar değişmiyor. Bu yüzden aynı olan dosyaları silip direk sürükleyip yapıştırıyorum tek tek. Sonra telefonu yeniden başlatıyorum ancak sonuç yine aynı H'ye düşüyor arama yapınca.
Hatta Sim1 için normal zamanda 4Gden 3G ye düştü. Ancak Sim2 ye takarsam 4G ye çıkıyor. Yedeklediğim dosyaları tekrar yüklesem de Sim1 4G ye çıkmıyor.
Özellikle QPST Efs explorer ile ilgili sıkıntı yaşıyorum.
Yapanlar yardımcı olabilir mi? Daha detaylı anlatabilir misiniz?

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Merhaba arkadaşlar,
Telefonum Mi5 yaklaşık 2 gündür uğraşıyorum ancak bir türlü yapamadım.
Dosyaları copy item from pc ile yapamadım. Transfer complete diyor ancak dosyalar değişmiyor. Bu yüzden aynı olan dosyaları silip direk sürükleyip yapıştırıyorum tek tek. Sonra telefonu yeniden başlatıyorum ancak sonuç yine aynı H'ye düşüyor arama yapınca.
Hatta Sim1 için normal zamanda 4Gden 3G ye düştü. Ancak Sim2 ye takarsam 4G ye çıkıyor. Yedeklediğim dosyaları tekrar yüklesem de Sim1 4G ye çıkmıyor.
Özellikle QPST Efs explorer ile ilgili sıkıntı yaşıyorum.
Yapanlar yardımcı olabilir mi? Daha detaylı anlatabilir misiniz?
hattınızın volte'sini açtırmak için iphone veya samsung telefona takıp operatöre mesaj attınız mı? bunu yapmadıysanız diğer işlemlerin anlamı olmuyor...
[doublepost=1520859780,1520858854][/doublepost]
mmengi
ims nedir görüntülü görüşmek için mi işe yarıyor bilginiz varmı ?

RN4 Global cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nazmi bey görüntülü görüşme konusunda internette bir link buldum, paylaşıyorum. umarım işinize yarar

efekentli95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
0
hattınızın volte'sini açtırmak için iphone veya samsung telefona takıp operatöre mesaj attınız mı? bunu yapmadıysanız diğer işlemlerin anlamı olmuyor...

Siz dedikten sonra mesaj Samsung'a takıp, Turkcell'e mesaj attım ve Volteyi açtırdım. Ancak yine Sim1'e taktığımda 3G çekiyor. Sim2'ye taktığımda 4G çekiyor ancak arama yapınca tekrar 3G ye düşüyor.
Belki de Efs Explorer kısmında yanlış yapıyorum. Bunun tam olarak nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz?

kronik151

Hakkımızda hayırlısı
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RIDVAN
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
6
Birisi mi5 için ims apn ayarlarının nasıl yapıldığını anlatabilirmi bi zahmet

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Siz dedikten sonra mesaj Samsung'a takıp, Turkcell'e mesaj attım ve Volteyi açtırdım. Ancak yine Sim1'e taktığımda 3G çekiyor. Sim2'ye taktığımda 4G çekiyor ancak arama yapınca tekrar 3G ye düşüyor.
Belki de Efs Explorer kısmında yanlış yapıyorum. Bunun tam olarak nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz?
dosyaları beşer beşer bloklar halinde kopyalayın
[doublepost=1520937977,1520937684][/doublepost]
internet 2. sime tanımlı olabilir, ayarlardan kontrol edebilirsiniz.. volte açık olmadığı için 3g'ye düşmesi normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt