Dostum sürüklenmiyor bende dosyalar içine copy item le yapabiliyorum. Gerçi bir arkadaşta da aynı sıkıntı olmuş o çalıştırabildimi acaba. Yedekten geri döndüm sakin kafa ile tekrar deneyeceğim.carrier_policy.xml yi sürekleyip bırakabilirsin
Carrier polycy bende de hata verdi ancak volte aktif oldu. Dosyayı kopyalamadım.Merhaba arkadaşlar.
Redmi note 3 pro da anlatılanları uyguladım volte aktif oldu ama bir sorunum var. Volte aktifken arama yaptığımda bağlantı sağlanamadan kopuyor. Ama beni aradıklarında volte aktif şekilde 4g den düşmeden görüşme yapabiliyorum.
Dosyaları kopyalarken carrier_policy.xml dosyasında hata verdi boyutu büyük falan gibi bir şey yazdı. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
Zuperm hocamın tarif ettiği apn ayarlarını yapmayı unutmayınMerhaba arkadaşlar. Mi Note 2 Global için botloaderı açmadan Votle kullanabilir miyim? Telefonda 4g ve 4.5 g sorunsuz çekiyor. Bulunduğum bölgede genelde sürekli 4g çekiyor 4.5g biraz daha merkez noktalarda çekiyor. Volte için 4g yeterli midir? Arkadaşımın iphohe 7sine taksam hat volteyi görse benim telefonda görür mü?
dosyaları tekrar kopyaladım zuperm arkadaşımızın dediği şekilde o dosyayı da kopyaladım ama benim arama yapamama sorunum düzelmedi. Bu dosyalarla ilgili bir uyumsuzluk var sanırım. Birde verilen dosyalar dışında telefonda klasör ve dosyalar var onların hepsini silip verilen şekilde olacak bir deneme daha yapacağım.Carrier polycy bende de hata verdi ancak volte aktif oldu. Dosyayı kopyalamadım.