qcn yedeği ims dosyalarını kapsamıyor ne yazıkki, qcn işe yaramadı efs explorer dan farklı yöntem yok, turkcell ve vodafone için konuda belirttiğim dosyaları efs explorer ile atabilirsiniz turkcell çalışıyor test ettim kullanıyorum vodafone hat bulamadığım için test edemiyorum, bierden bulunca ayarlicam, hem turkcell hem vodafone kullananlar sim1 bir için _Subscription01 uzantısı olmayan dosyaları sim2 için Subscription01 uzantısına sahip dosyaları kopyalayın, yani turkcell sim1 vodafone sim2 olsun diyelim turkcell.rar içinde _Subscription01 olmayanları yerlerine kopyalayın sim2 vodafone için voda.rar dosyasındaki _Subscription01 olan dosyaları kopyalayın zaten aynı anda sadece bir tanesi 4g çalışabiliyor yani sadece birinde volte aktif olabiliyor varsayılan internet siminiz hangisi ise o o yüzden ikisine birden gerek yok hangi hattı varsayılan internet için kullanıyor iseniz sadece onun dosyalarını atmanız yeterli bence yinede ihtiyaç duyan arkadaşlar için açıklama gereksinimi hissettim, keşke qcn ile çözebilseydik arkadaşlar daha kolay faydalanabilicekti sağlık olsun ne diyelim.